Jelena Mitrović nova direktorka Centra za socijalni rad u Kragujevcu

Grad

Vladan Jovanović više neće biti vršilac dužnosti direktora kragujevačkog Centra za socijalni rad „Solidarnost“. Jovanoviću je dužnost prestala zbog isteka mandata. Na njegovo mesto Skupština grada postavila je na današnjoj sednici Jelenu Mitrović, diplomiranu pravnicu iz Kragujevca.

Jelena Mitrović rođena je 1977. godine. Diplomirana je pravnica sa položenim pravosudnim ispitom. Bila je saradica u službi za pravne poslove u fabrici „Zastava automobili“, zatim sekretarka Osnovne škole „19. oktobar“, pa sekretarka Osnovne škole „Đura Jakšić“.

Odlukom Skupštine grada imenovana je za vd direktorku Centra za socijalni rad „Solidarnost“, uz prethodnu saglasnost Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Na ovoj funkciju u statusu vršioca dužnosti moći će da ostane najviše godinu dana.

Piše: Pressek
Fotografija: Zoran Lazarević Laki
Tagovi:

1 komentar

  1. Postovani, lepo bi vas molio jer neznam tačno kome da se obratim, dali grad Kragujevac kao srez i područne opštine sumadije trenutno provodi nekakvu anketu u vezi socijalnog stanja i statusa građana.Naime prošle nedelje je u našu ulicu dosao mladić sa citroenom pikaso KG tabli i najpre rekao da traži dva kućna broja i dotične osobe nama komšijama nepoznatog prezimena,nije se predstavio nikakvim dokumentom za koga radi,što je meni vrlo sumnjivo. dusan srdic ,Vencacka ul 23 Arandjelovac .bio bih vam zahvalan na odgovoru

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.