JKP „Šumadija“ demantuje tvrdnje o prekidu komunikacije sa medijima oko rekonstrukcije Tržnice

Društvo

JKP „Šumadija“ je izdalo saopštenje kao odgovor na nedavne navode InfoKG portala o prestanku informisanja javnosti o rekonstrukciji Tržnice. U saopštenju koje potpisuje direktor Marko Vujnović, preduzeće demantuje da su prestali sa odgovaranjem na novinarska pitanja i naglašava da je informacija o prekidu komunikacije netačna i da nije potekla od legitimnog predstavnika preduzeća.

Kako stoji u saopštenju, JKP „Šumadija“ ostaje posvećeno transparentnosti i saradnji sa medijima, ističući da je rekonstrukcija „Nadstrešnice“ Zelene pijace (deo 1) u završnoj fazi, sa planiranim završetkom do 15. decembra 2023. godine. Preduzeće obaveštava javnost da će o završetku radova informisati blagovremeno.

Dodatno, saopštenje potvrđuje da JKP „Šumadija“ redovno izveštava javnost o svim relevantnim aktivnostima i planovima, kao i o svakodnevnim radovima različitih sektora preduzeća. Interesantno je da je u saopštenju naznačeno kako je ista osoba, koja je ranije navodno opisana kao nelegitimni predstavnik, zapravo odgovorna za sastavljanje i potpisivanje saopštenja.

U nastojanju da dobiju jasniju sliku o trenutnom statusu radova, portal InfoKG planira da nastavi izveštavanje o temi i da stupi u kontakt sa direktorom JKP „Šumadija“, Markom Vujnovićem, kako bi potvrdio dalje korake i planove vezane za rekonstrukciju Tržnice.

Za dalje informacije i ažuriranja pratite InfoKG.

Izvor: InfoKG

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.