KAKO JE OPŠTINSKA ADMINISTRACIJA U KNIĆU DOBILA „SOLIDARNU POMOĆ“, A JEDAN AUTO OBLEPLJEN „BOJKOT“ NALEPNICAMA

Politika

Kao i u većini drugih lokalnih samouprava, na početku izborne godine i administracija je u Kniću dobila „solidarnu pomoć“. U rešenju, kojim se zaposlenima dodeljuje po 17.000 dinara, pisalo je da se „izabranim i postavljenim licima u opštini Knić priznaje pravo na solidarnu pomoć za poboljšanje materijalnog i socijalnog položaja“.

Ova odluka reovltirala je odbornika Stranke slobode i pravde u toj opštini, Nikolu Čamparevića, koji je opštinski auto 31. decembra popodne oblepio nalepnicama na kojima je pisalo – bojkot.

  • Auto sam oblepio jer je rukovodstvo opštine samo sebi dodelilo socijalnu pomoć. Uveče u 18 sati zvali su me iz policije, otišao sam, čestitao im Novu godinu…, kaže Čamparević.

Sve informacije pokušali smo da proverimo i u samoj opštini, ali do trenutka objavljivanja ovog teksta nismo dobili izjavu ni predsednika Opštine, niti nekoga od nadležnih.

Tagovi:

2 komentara

  1. Klasični dripci …prevaranti secikese sitne duše Zarad sitnog ćara prodaju decu ženu imovinu i kao prvo svoje dupe A nikolići su „elita“ Skupa kola bahaćenje … Svako može kako hoće al’ ne i dokle hoće !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.