KG Priča i SDPS pozvale građane da se vakcinišu

Politika

Kragujevačka priča i Socijaldemokratska partija Srbije smatraju da se samo vakcinacijom izlazi iz krize izazvane korona virusom. Zato su, sa zajedničke akcije u centru grada, njihovi predstavnici pozvali građane Kragujevca da se vakcinišu, kako bi društvo što pre moglo da se vrati normalnom životu. 

Iz pešačke zone u centru Kragujevca Edis Durgutović, u ime Građanskog pokreta Kragujevačka priča je poručio:

  • Ovom akcijom želimo da Kragujevčanima pošaljemo još jednu snažnu poruku da je vakcinacija ono što je neophodno kao korak ka izlazu iz ove krize u kojoj se nalazi čitavo čovečanstvo, pa i naša zemlja. Ono što je dobro je da u našoj zemlji postoji dovoljna količina vakcina da se većina građana vakciniše. To je prvi korak ka izlasku iz krize, a vakcinacijom štitimo sebe i svoju porodicu, svoje prijatelje i sve sugradjane. Želimo da pozovemo sve Kragujevčane da se odazovu i dođu da se vakcinišu na punktovima Doma zdravlja i time učine sigurnu budućnost za nas i naš grad, rekao je Durgutović.

U ime SDPS-a, poruku građanima Kragujevca uputio je Zoran Rajović, koji je rekao da ta stranka u čitavoj zemlji sprovodi akcije na kojima poziva gradjane da se vakcinišu, jer je to jedino rešenje za izlazak iz ove krize.

  • U Kragujevcu akciju sprovodimo zajedno sa našim  partnerima. To je Kragujevačka priča, koja je pre mesec dana potpisala sa našom strankom sporazum o saradnji i mi ćemo u narednom periodu zajednički sprovoditi sve akcije. Još jednom pozivam sve sugrađane da pristupe vakcinaciji, jer je to najbrže rešenje da se vratimo normalnom životu, rekao je Rajović.

Aktivisti Kragujevačke priče i SDPS-a razgovarali su sa građanima i delili im flajere sa pozivom da se vakcinišu.

Tagovi:

2 komentara

  1. Naprednjački lokalni politički sateliti koje predvode Edis i Raja. Kragujevačka bruka i Ljajićevi „stručnjaci“ pozivaju građane da se vakcinišu!! Baš sve ovi politički maroderi koriste da bi promovisali svoje političke bajke i prevare. Računaju da su građani Kragujevca glupi i politički nepismeni i da im je lako prodati rog za sveću. Ova dvojica su odavno izdali svoje izvorne stranke (LDP i DS) i otišli na naprednjački kazan. Sada odrađuju one mrvice vlasti koje im je SNS udelila. Klasični politički lešinari.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.