Kik bokseri „Radničkog” osvojili šest medalja na prvenstvu Srbije – Smiliću zlatni pehar za najboljeg borca na prvenstvu

Sport

Na prvenstvu Srbije koje je odrzano 25. septembra u Molu kod Sente u disciplini kik lajt, izabranici trenera Radomira Radomirovica Radeta su osvojili šest medalja. Za Kik boks klub „Radnički” Kragujevac zlatnu medalju je osvojio Jovan Smilić (pehar za najboljeg seniora na prvenstvu), Đorđe Dimitrijević je osvojio zlatnu medalju, dok su srebrne medalje izborili Lazar Maksimović, Slobodanka Jovanović, Strahinja Savić i Milica Popovic. Takmičari „Radničkog” u eliminacijama nisu zabeležili ni jedan poraz.

Takmičar KBK „Radnički” iz Kragujevca Jovan Smilić i Srđan Radulović, selektor reprezentacije Srbije

Reprezentacija Srbije u kik boksu je otputovala na pripreme na Vlasinu gde se spremaju za svetsko prvenstvo koje će se održati 15. oktobra u Italiji. Na širem spisku reprezentacije Srbije je Jovan Smilić takmičar „Radnickog” iz Kragujevca, a trener kik boks kluba „Radnički” Kragujevac Radomir Radomirović Rade je jedan od pet trenera nacionalnog sastava. Takođe, do kraja godine naše kik boksere očekuje evropsko prvenstvo za juniore koje se održava u Budvi.

Foto: Kik boks klub „Radnički” Kragujevac
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.