Komercijalna banka danas zatvara ekspozituru u Rekovcu

Društvo Ekonomija

Nakon što je zatvorila ekspozituru u Batočini i klijente uputila na na banku u susednom Lapovu, Komercijalna banka saopštila je da danas zatvara i ekspozituru u Rekovcu. Klijenti te banke poslove će ubuduće moći da obavljaju u ekspozituri u Jagodini.

U saopštenju je navedeno:

  • Nakon pažljive analize ključnih kriterijuma poput potencijala geografske lokacije, projektovanih uslova na tržištu, profitabilnosti, ali i usled sve većeg interesovanja za digitalno bankarstvo i stalnog pada u poseti ekspoziturama, Komercijalna banka je donela odluku o zatvaranju ekspoziture Rekovac 21. januara 2022. godine. 
  • Klijente i njihove račune prebacićemo u obližnju ekspozituru Jagodina, a njihovi ugovori, usluge, brojevi računa i platnih kartica biće nepromenjeni. Želeći da im pomognemo da se što lakše prilagode promenama nećemo im naplaćivati troškove vođenja računa sve do 30. juna 2022. godine. U istom periodu, na šalterima Pošte u ovom mestu, svim klijentima fizičkim licima omogući ćemo da uplaćuju novac na svoje račune bez naknade, a pravnim licima da uplaćuju pazar po povlašćenim uslovima. 
  • Bankomat Komercijalne banke ostaće u Rekovcu, a na raspolaganju su im i sve ostale ekspoziture i bankomati iz razgranate mreže naše banke, kao i digitalno bankarstvo za još jednostavnije, brže i povoljnije obavljanje svakodnevnih transakcija. 
  • Klijenti banaka se sve više odlučuju za digitalne usluge, kao daleko brži, povoljniji i komforniji način za obavljanje svakodnevnih transakcija. Posebno u otežanim zdravstvenim okolnostima pandemije, pokazale su se i kao bezbednije, zbog čega njihova popularnost poslednjih meseci drastično raste. Samo od izbijanja koronavirusa Komercijalna banka je ostvarila rast od gotovo 40 odsto u korišćenju servisa digitalnog bankarstva, dok je u ekspoziturama zabeležila za oko 20 odsto manje transakcija u odnosu na poslednju pretpandemijsku 2019. godinu.  

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.