Kompanija Forma Ideale obeležava 25. godišnjicu rada sadnjom po 25 sadnica u 25 gradova Srbije

Društvo Ekonomija

Ozelenjavanjem kragujevačkog Eko parka, kompanija „Forma Ideale“ započela je akciju sadnje po 25 sadnica u 25 gradova u Srbiji, povodom obeležavanja 25-godišnjice uspešnog poslovanja.

Na prostoru omiljenog izletišta Kragujevčana predstavnici „Forma Ideale“ zasadili su tuje i ukrasno šiblje.

  • Akciju počinjemo iz Eko parka u Kragujevcu, gradu gde je kompanija i osnovana. Današnjom akcijom smo želeli da jedno lepo mesto učinimo još lepšim, rekao je PR menadžer „Forma Ideale“ Nikola Ružičić.

Akcija će biti uskoro nastavljena u Nišu, Smederevu – na keju pored Dunava, u Arandjelovcu – u gradskom parku, Leskovcu, širom Vojvodine, Beogradu, odnosno ukupno 25 gradova u Srbiji gde posluje kompanija „Forma Ideale“.

  • To je jedan mali znak pažnje prema gradjanima u gradovima gde poslujemo, da im iskažemo zahvalnost i da na jedan ekološki osvešćen način doprinesemo obeležavanju jubileja kompanije, rekao je Ružičić.

Prema njegovim rečima, 25. godišnjicu poslovanja „Forma ideale“ dočekuje kao lider nameštaja u jugoistočnoj Evropi, sa rekordnim rezultatima i više od 1.700 zaposlenih.

Istakao je da je trend poslovanja u prethodnih nekoliko godina bio uzlazni i da kompanije beleži dvocifrene stope rasta, kako proizvodnje, tako i izvoza.

  • U prethodne dve godine naš izvoz učestvuje sa 21 odsto u ukupnom izvozu nameštaja Srbije, a prošla godina je bila rekordna u poslednjih 30 godina kada je reč o izvozu nameštaja, rekao je Ružičić.

„Forma ideale“ je, naveo je Ružičić, zadržala kontinuitet proizvodnje sve vreme epidemije, poslovanje je stabilno uz primenu svih preporučenih mera.

  • Proizvodni kapacitet pogona pločastog nameštaja je 2,5 miliona paketa nameštaja na godišnjem nivou, rekao je Ružičić.

Kompanije poseduje i pogon za proizvodnju tapaciranog nameštaja koji se nalazi u Majdanpeku i zapošljava više od 200 radnika.

Kompanija „Forma Ideale“ izvozi na 55 tržišta na četiri kontinenta.

  • Planiramo i otvaranje novih salona u Srbiji i proširenje svih drugih kapaciteta, rekao je Ružičić.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.