Kompaniji Forma Ideale i ove godine priznanje „Moj izbor“

Ekonomija Grad

Na svečanosti Najbolje u Srbiji, koju organizuje udruženje Moja Srbija, Forma Ideale je i u 2024. godini dobitnik priznanja „Moj izbor“.

Udruženje Moja Srbija, u saradnji sa Centrom potrošača Srbije i uz podršku Grada Beograda, na svečanosti „Najbolje u Srbiji“ šestu godinu zaredom dodelilo je kompaniji Forma ideale priznanje “Moj izbor”, koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača.

U konkurenciji preko 1.000 proizvoda i brendova iz cele Srbije poštrošači su izabrali svoj omiljeni brend u kategoriji „Nameštaj” i time potvrdili poverenje kompaniji za odgovoran odnos prema potrošačima.

Kampanju „Najbolje u Srbiji” organizuje već četrnaest godina udruženje „Moja Srbija” u saradnji sa Centrom potrošača Srbije i uz podršku Grada Beograda.

O kompaniji

Forma Ideale je lider u proizvodnji i prodaji pločastog nameštaja u Srbiji i regionu. Razvojni put rastućeg preduzeća rezultat je dobre organizacije, pažljivog planiranja i konstantnog i detaljnog proučavanja zahteva tržišta i odgovaranja na njih.

Forma Ideale se danas svrstava u rang velikih preduzeća, sa oko 1.700 zaposlenih. Proizvodnja se realizuje u tri proizvodna pogona, u Kragujevcu i Majdanpeku, uz primenu najsavremenijih tehnoloških procesa, a proizvodno-skladišni prostor se prostire na približno 100.000 m2.

Uspešna tržišna orijentacija i dobra komercijalna politika, omogućile su da kompanija ima vodeću poziciju u Srbiji. Razgranata maloprodajna mreža obuhvata 43 salona (računajući i internet prodavnicu), koji se prostiru na više od 70.000 m2 u gotovo svim većim gradovima u Srbiji.

Tokom 29 godina rada proširen je prostor za poslovanje i na svetska tržišta, što je rezultiralo da kompanija Forma Ideale postane jedan od vodećih izvoznika nameštaja u Srbiji. Trenutno se oko 80 odsto proizvoda Forma Ideale plasira kroz izvoz u više od 80 zemalja Evrope, Azije, Afrike i Latinske Amerike, pri čemu izvoz na tržišta EU tokom poslednjih godina beleži dvocifrene stope rasta. Nekoliko stotina prodajnih mesta na četiri kontinenta čini veleprodajnu mrežu Forma Ideale.

Inventivan nastup na tržištu, stalna edukacija stručnog kadra, kvalitet ponude i atraktivne cene, ali i odgovoran odnos prema zajednici i okruženju izgradili su prepoznatljiv imidž kompanije, Forma Ideale nije samo kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom, već je i jedna od vodećih društveno odgovornih kompanija u Srbiji, koja svake godine sve veći procenat profita opredeljuje za tu namenu, brojeći preko 450 donatorskih aktivnosti do sada.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.