KORONA VIRUS OBUSTAVIO PROTESTE

Izbori 2022 Politika

Organizacioni odbor građanskog protesta „1 od 5 miliona“ u Kragujevcu saopštio je da se zbog opasnosti od širenja korona virusa privremeno obustavljaju protesti, koji se u ovom gradu organizuju svake subote od kraja decembra 2018. godine.

U saopštenju se navodi da se korona virus brzo širi i broj zaraženih povećava, zbog čega je doneta odluka o privremenom obustavljanju okupljanja.

Poštovani sugrađani, iako su nas pre par dana pozivali na šoping u Italiji i uveravali da su nikada spremniji, broj obolelih se iz dana u dan povećava. Jasno nam je da nas i ovog puta lažu i da se igraju našim životima. Kao odgovorni građani dužni smo da brinemo o svima vama koji ste sa nama u ovoj borbi skoro godinu i po dana, saopštio je Organizacioni odbor.

U saopštenju se apeluje na sve građane da „pratite savete savesnih lekara“ i preduzimaju sve preventivne mere protiv širenja zaraze.

Protekle subote održan je 50. uzastopni protest na Đačkom trgu ispred Prve kragujevačke gimnazije, kome je prisustvovalo više stotina građana. 

Tagovi:

2 komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.