Kragujevačka zaštitnica građana u Upravnom odboru Udruženja lokalnih ombudsmana

Društvo

Kancelarija kragujevačkog ombudsmana saopštila je da je zaa za članicu Upravog odbora Udruženja lokalnih ombudsmana Srbije imenovana Jelena Milivojević, lokalna zaštitnica građana.

Na trodnevnoj godišnjoj Skupštini ULOS-a, izabrana su tela koja će u narednom, četvorogodišnjem mandatu, upravljati Udruženjem lokalnih ombudsmana Srbije i voditi računa o njegovim aktivnostima. Za predsednicu Udruženja lokalnih ombudsmana Srbije imenovana je ombudsmanka Novog Sada Marina Popović Ivetić, za predsednika Skupštine ULOS- a pokrajinski ombudsman Vojvodine Zoran Pavlović, a na mesto predsednice Upravnog odbora ULOS-a imenovana je Katarina Mitrovski, ombudsmanka Niša.

  • Članstvo u ULOS-u načelno, a posebno članstvo u Upravnom odboru ove važne institucije je velika čast za grad Kragujevac koji je jedan od osnivača ULOS-a, ali i velika i važna obaveza kojoj ćemo pristupiti sa svim svojim raspoloživim kapacitetima. Moj zadatak kao člana UO ULOS-a je da sa ostalim kolegama radim na unapređenju aktivnosti Udruženja, ali, razmenom iskustava, i na unapređenju rada kancelarije u Kragujevcu, rekla je nakon skupštine Udruženja lokalna ombudsmanka grada Kragujevca Jelena Milivojević .
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.