Kragujevačke Dveri odgovaraju SNS-u

Politika

Na saopštenje kragujevačkog odbora Srpske napredne stranke reagovao je Gradski odbor Dveri u Kragujevcu. U reagovanju te partije, koje potpisuje poverenik Srđan Stošić, tvdi se da su Dveru „organizator i pokretač kampanje za zabranu gradnje na jezeru Bubanj“

  • Posle samo jednog dana i preko društvenih mreža upućenog poziva sugrađanima i partnerima iz opozicije, uspeli smo da razdrmamo žabokrečinu kragujevačke vlasti, tradicionalno autistične i nespremne za dijalog. Razumljivo bi bilo da se radi o pristojnom, argumentovanom saopštenju. Nažalost nije tako, navodi se u saopštenju kragujevačkog odbora Dveri.

U Dverima ocenjuju da „kragujevački naprednjaci koriste neprimeren rečnik i poređenja“.

  • Dalje u saopštenju tvrdite da smo „politički i stručno nepotkovani“?! Dogodi se i vama da ponekad kažete istinu, makar i slučajno. Naime, mi ne znamo i ne želimo da znamo gde se vi potkivate jer se mi jednostavno ne potkivamo. Znanje i iskustva, pored uobičajenih nastavnih procesa daleko od potkivačkih radnji, sakupljali smo i kroz višedecenijsku borbu protiv politike svih vas koji i danas baštinite „vrednosti“ krvavih devedesetih.

Poverenik Dveri u Kragujevcu Srđan Stošić podseća i da ta politička partija nikada nije vršila vlast u Kragujevcu:

  • Ne sećamo se ni da su neposrednu vlast vršile stranke čije lidere opsesivno pominjete bez ikakve logike i van konteksta.
    Iz nekog, nama nedokučivom razloga, pominjete i vakcinaciju i borbu protiv pandemije. Kažete da smo „šampioni“. Nažalost jesmo – po broju umrlih lekara i medicinskog osoblja.
    Sve u svemu vaše saopštenje potvrdilo je našu bojazan da SNS ima sasvim poremećenu sliku realnosti i da je apsolutno nesposobna da se suoči sa činjenicom da građani prestaju da veruju u Potamkinova sela i da se pljački, bahatosti, nepotizmu, neznanju, lažnim doktoratima, krađi izbora, paljenju kuća novinarima, seksualnom uznemiravanju službenica u upravama, zastrašivanju, zatvorenim medijima i sličnim nepočinstvima približio kraj.
Fotografija: Ucentar.rs
Tagovi:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.