Kragujevački karatisti osvojili 40 medalja na „JKA Prvenstvu Srbije 2022.“

Sport

Nedugo nakon što su sa Prvenstva sveta doneli šest medalja, kragujevački karatisti nastavljaju sa supesima. Karatisti „Šumadija karate dođoa“ su minulog vikenda nastupili na „JKA Prvenstvu Srbije 2022“ u Kruševcu, gde su u veoma jakoj konkurenciji osvojili 40 medalja, što im je obezbedilo veoma visoku petu poziciju u generalnom plasmanu.

Među kragujevačkim karatistima posebno se istakao Luka Jovanović, koji je sa osvojenih pet medalja izuzetno doprineo visokom plasanu „Šumadija karate dođoa“ i sasvim zasluženo poneo laskavo zvanje najboljeg takmičara na borilištu.

Pored Luke, među nosiocima medalja našli su se još i Anđela Jovanović, Aleksa Dubić, Viktor Kostić, Tihana Aleksić, Nemanja Antonijević, Luka Jokić, Jovana Jovanović, Vladimir Janković, Bogdana Terzić, Hana Filipović, Nađa Dunjić, Lara Milovanović Irina Dukadinoski, Olivera Petković, kao i trener Miloš Petković.

Karatiste iz redova Šumadija karate dođoa sada očekuje Kup Srbije u organizaciji Srpske karate do konfederacije, kao i završne pripreme za polaganje za pojaseve.

Upis u karate školu je otvoren tokom cele godine, a treninzi se održavaju svakog radnog dana od 19:00.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.