Kragujevački naprednjaci u odbrani predsednikovog sina: Opoziciju ne zanima srpski narod, već sitni lični interesi

Politika
  • Jedan od lidera opozicije Srđan Škoro, gostujući na KTV izneo je najmonstruoznije i najgnusnije pretnje na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog sina Danila, piše u saopštenju kragujevačkog odbora Srpske napredne stranke, koje prenosimo integralno:

Mozak koji može da zamisli da predsednika i njegovog sina zatvara u rudnik i „tušira uranijumom“ je u najmanju ruku bolestan.
Ovo je ko zna koja u nizu pretnji na račun predsednika i njegovih najbližih, a da se ostali lideri opozicije kao ni tajkunski mediji nisu oglasili i osudili je, što govori da celokupna opozicija podržava ovakav govor mržnje.

Škoro nije propustio priliku ni da se dodvori opozicionom savezniku i savetniku, Aljbinu Kurtiju pa je poželeo da se Danilu Vučiću ukine obezbeđenje kako bi ga mrzitelji srpskog naroda i Srbije uhvatili prilikom njegove posete KiM hapsili, zatvarali i mučili, samo zato što je jedan Vučić, a njegovom ocu naneli najveći bol.

Ovakve izjave pokazuju jasno u čijem interesu radi opozicija i da njih Srbija i srpski narod nikada nisu zanimali niti će ih zanimati, već sitni lični interesi i dodvoravanje onima koji ih finansiraju i bezuspešno pokušavaju da ruše Aleksandra Vučića a time i Srbiju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac na čelu sa članom Predsedništva i poverenikom Nikolom Dašićem najoštrije osuđuje govor mržnje, ovakav vid pretnji i apeluje na nadležne institucije da preduzmu sve neophodne mere sankcionišu počinioce i pronađu nalogodavce.

GO SNS Kragujevac pruža punu podršku politici predsednika u njegovom nastojanju da Srbiji sačuva slobodu i učini je najrazvijenijom zemljom Evrope.

Tagovi:

4 thoughts on “Kragujevački naprednjaci u odbrani predsednikovog sina: Opoziciju ne zanima srpski narod, već sitni lični interesi

  1. Napred kraguječvački naprednjaci !
    Napred, svi u kragujevačke fabrike stranih investitora a domaćih robovlasnika !
    Dajte sendviče, dajte parizer !

  2. Nadležni da reaguju sto pre povodom toga, ali t takodje i povodom 296 miliona dinara iz budzeta , jer sam video neke na slici kako smetaju a protiv kojih su odavno podnete prijave za organizovani kriminal. NEMOJ NEKO DA SE ZAKLANJA IZADELA I LIKA PREDSEDNIKA I NJEGOVE PUNOLETNE DECE I DA BACA LJAGU NA NJEGOV RADI IZBOR.

  3. Ko bi glasao za Dasica kada bi se on kandidovao pod svojim imenom. Gde im je nosilac liste Dzordz Kenedi devojačko Filipović nesrećni rektor. Dno dna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.