Kragujevčani nastavljaju da „overavaju“ potpise – do sada njih devetoro peticiju potpisalo dva puta

Društvo Grad

“Peticija za odlučnu odbranu ugleda institucije predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića od medijskog rata koji protiv njega vode političke i interesne grupe u zemlji i okruženju i mediji pod njihovom kontrolom”, nastavlja da „raste“.

Do sada se na listi našlo 450. potpisa podrške liku i delu Aleksandra Vučića, ali se broj potpisa sa brojem ljudi koji su peticiju potpisali, sve više razilazi.

Kako je Glas Šumadije sinoć objavio, predsednika Saveta građana MZ Centar, Lazar Planić, svoj potpis podrške Vučiću, dao je dva puta. Međutim, u tome nije usamljen.

Od jutros su Kragujevčani mahom krenuli da svoje potpise, žargonski rečeno „overavaju“.

Tako su svoje duple potise podrške Aleksandru Vučiću dali i, Predrag Stevović, član gradskog veća za sport, Miroslav Petrašinović, predsednik Skupštine grada, ali i odbornice Marija Vučićević i Suzana Jeftić.

Dupli potpis dao je direktor Energetika, Andreja Ilić, ali i medicinski radnici, dr Vasilije Antić, direktor Doma zdravlja, direktorka klinike za pedijatriju UKCK, prof.dr.Anđelka Stojković Anđelković, kao i hirurška stomatološka sestra Zavoda za stomatologiju, Mirjana Petrašinović.

Ipak, da nisu usamljeni u duplirajnu potpisa, za to se pobrinulo i nekoliko simpatizera SNS-a iz drugih gradova. Glas Šumadije do sada je izbrojao 13 dupliranih potpisa na peticiji podrške, a pojedini su drugačije i potpisivani.

Među Kragujevčanima koji su takođe dali svoju podršku Vučiću, a potpise nisu duplirali, našli su se i Dejan Nestorović, direktor NVO Sigurna pozicija, inače predsednik je radne grupe za ekologiji grada Kragujevca. Zatim, Predrag Milutinović, direktor Megaton produkcije i Beovizije, kao i direktor Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika, prof. prim. dr. Antonio Dimitrovski.

Ranije su svoje pisae dali i gradonačelnik Kragujevca, Nikola Dašić, načelnica Šumadijskog okruga, Biljana Ilić Stošić, narodni poslanik Goran Knežević. Predsednice Udruženja srpsko-izraleskog priajteljstva „Ahava“, Sanja Živković, kao i master filolog, Milica Janićijević.

Spisak potpisnika peticije možete pogledati ovde.

Tagovi:

2 komentara

  1. Pa da li mogu ovi išta pošteno da urade?
    SNS i Vučić su operisani od poštenja, a dograđeni im centri za laganje, malverzacije, kriminal, silovanje droge, manipulacije…

  2. Druže Vučko mi ti se kunemo…Zvuči poznato? Verovatno starijim generacijama. Jedino se postavlja pitanje da li naš narod (tj. njegova naprednjačka većina) u ovakvim situacijama iskazuje samo svoju kolektivnu glupost i tupost ili su tu u pitanju neki drugi, žešći poremećaji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.