Kseniji Spasić potrebna pomoć da pobedi bolest

Društvo

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za pomoć osomogodišnjoj Kragujevčaniki Kseniji Spasić.

Ksenijin prvi epileptični napad se javio kada je imala šest meseci. Tada je ustanovljeno da boluje od Vestovog sindroma (težak oblik epilepsije).

Primala je hormonske injekcije, a jedan period svog života je pila čak 13 vrsta različitih lekova. Napadi su bili munjeviti, imala ih je po deset dnevno u vidu grčenja mišića i ponekad su trajali i po 8 do 10 sati dnevno.

Ksenija se hrani preko gastro sonde, ima česte respiratorne infekcije, fizički i mentalno zaostaje u odnosu na svoje vršnjake, oslabljen joj je vid, ne hoda, ne govori, ima svega deset kilograma…

Sredstva su joj potrebna za specijalističke preglede, fizikalne terapije, logopedske i defektološke tretmane, lečenje u banjskim uslovima i rehabilitacije, ortopedska pomagala, ostala potrebna oprema za vežbanje u kućnim uslovima, medikamenti, suplementi, lekovi, pelene kao i sredstva za lečenje u zemlji i inostranstvu ukoliko se ukaže prilika, jer svaki trud daje vidljive rezultate i napredak.

Svi koji žele i mogu da pomognu to mogu učiniti slanjem SMS poruke 388 na 3030 ili uplatom na sledeće račune:

Dinarski račun:

160-486117-23

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

*Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1.000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.

Devizni račun:

160-54000023356-63

IBAN:

RS35160005400002335663

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.