Kupališna sezona na bazenima od polovine juna

Grad

Kupališna sezona u Kragujevcu zvanično će početi polovinom juna. Na otvorenim bazenima u toku su završni radovi – čišćenje i uređenje partera kao i punjenje bazena. Radove izvode radnici SPD Radnički i „Šumadija „d.o.o .

Iz gradske kase za pripremu bazena za kupališnu sezonu izdvojeno je  12 miliona dinara.

Prema rečima člana Gradskog veća zaduženog za sport, Predraga Stevovića, ta suma nije dovoljna za sređivanje kompletnog partera, ali će omogućiti da se u drugačijem svetlu dočeka nova letnja sezona.

  • „Na ovim objektima koji dele sudbinu devastirane sportske infrastrukture u Kragujevcu ima još mnogo posla. Ozbiljnije rekonstrukcije nije bilo nekoliko decenija unazad. Da bi se sve to sredilo potrebni su milioni i mnogo radnih sati“, rekao je Stevović i dodao da je za kompletnu sanaciju partera potrebno 95 miliona dinara.

Izvor: kragujevačke nedeljne novine

Tagovi:

2 komentara

  1. Konačno priznanje: infra struktura sporta je devastirana. Ali i saobraćajna, obrazovna, komunalna… Posle 10 godina vlasti SNS a, sve je u rasulu.

  2. Toliko ste se uživeli u političko prepucavanje, da vam promiče ono ,,decenijama se nije ulagalo“! Ispade da se samo ova vlast hvata nekog posla, a ne zna se gde pre treba da se obnavlja i gradi!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.