LISTU KANDIDATA ZA ODBORNIKE U SKUPŠTINI GRADA PREDALA RUSKA STRANKA

Izbori 2022 Politika

Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu sa 29 kandidata za izbor odbornika Skupštine grada Kragujevca, raspisanih za 21. jun podnela je večeras Ruska stranka.

Izborna lista „Ruska stranka – Vladimir Đorđević“ izlazi na izbore samostalno kao stranka nacionalne manjine, a njen nosilac Vladimir Đorđević je posle predaje liste rekao da će se zalagati za ukidanje komunalne policije i reorganizaciju grada od nule. On smatra da komunalna policija nema svrhu postojanja jer gradovi u kojima je nema funkcionišu bolje i naveo da je novac koji se troši na nju mnogo pametnije potrošiti na osnivanje nekog gradskog fonda za lečenje bolesne dece u inostranstvu. Đorđević je poručio biračima da glasaju prema programu a ne prema lideru.

Izborna lista „Ruska stranka – Vladimir Đorđević“ imala je 906 validnih potpisa lica koji su je podržali.

Tagovi:

5 komentara

  1. Ko je Vladimir Djordjevic? Trebalo bi kao redakcija da nas eto cisto kao vase verne pratioce portala upoznate as nevin likovima u Kg politici.Svaka cast za ukidanje komunalne policiji,pametniji a vrlo praktican predlog nisam cuo u ovoj kampanju.

    1. Vladimir Djordjevic je praunuk Radoja Domanovica.
      Menadzer bezbednosti ali poslovno ostvaren u sektoru bankarstva pored toga i poljoprivrednik.

  2. Kragujevac je poznat kao grad sa brojnim ruskim stanovnistvom, pa da bi zastitili svoja prava, moraju da se organizuju i kao partija, jer su prava Rusa ugrozena delovanjem komunalne policije koju je obucavao licno general Jovo Kapicic na Golom otoku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.