Maja Angelovska nova članica Gradskog veća za komunalne delatnosti?

Grad

Odbornici Skupštine Kragujevca biraće sutra i člana Gradskog veća za komunalne delatnosti. A po svoj prilici biće to Maja Angelovska, master inženjer industrijskog inženjerstva iz Kragujevca, koju predlaže vladajuća većina.

U predlogu, koji je na dnevni red stigao kao dopuna, piše da je rođena u Banja Luci, osnovnu i srednju školu, kao i Ekonomski fakultet završila je u Kragujevcu. Zvanje master inženjera stekla je na Fakultetu inženjerskih nauka.

Angelovska je poslednjih sedam godina radila u Elektroprivredi Srbije kao šefica službe za opšte poslove, bezbednosti i zaštite na radu.

U Gradsko veće Angelovska ulazi umesto Vladimira Maksimovića, koji je u oktobru ove godine podneo ostavku. Iako ni do danas nije javno govorio o svojoj ostavci, da će je podneti, ili biti smenjen, bilo je izvesno mesecima pre nego što je do nje došlo. Pojedini portali bliski vladajućoj stranci mesecima su vodili kampanju protiv Maksimovića a moglo je da se čuje i da je gradonačelnik Nikola Dašić, navodno, nezadovoljan njegovim radom.

Tagovi:

6 thoughts on “Maja Angelovska nova članica Gradskog veća za komunalne delatnosti?

 1. To ima samo kod nas ! Studiraš Ekonomiju i onda jednu godinu ideš na Master za inženjera i postaneš inženjer. Objavite koji Dekan joj je overio diplomu ! Da znam da pošaljem dete za inženjera ! Moja ćerka je završila ekonomiju i bez posla je 5 godina ! To je naše školstvo bruka ! Jel su je pustili zato što je u politici ! Gde je prosvetna inspekcija !

  1. U svetu je dozvoljeno još šire prebacivanje. Pa Vuk Jeremić valjda na osnovnim studijama završio fiziku? Miodrag Stojković studije veterine… To ne znači da je nezasluženo. Drugo, industrijsko inženjerstvo je menadžerski odsek na inženjerskim studijama i tu se preklapaju dve nauke. Kao što sam naziv kaže organizacija proizvodnje.

 2. Poštovana Biljana,

  Pre nego što javno iznesete svoje mišljenje (a znate kako kažu za mišljenje) mogli ste da proverite čiljenice.
  A one bi vam rekle da je smer na FIN multidisciplinarni i da je savremena veza ekonomije sa inženjerskim naukama. Drugim rečima da je baš o namenjen ljudima koji imaju potrebu da prošire svoje znanje i orilagode se savremenim svetu i potrebama kako nauke tako i tržišta.
  I da ste pre te dreke i prozivanja dekana i prosvetne inspekcije proverili činjenice one bi Vam rekle i da je Maja bila najbolji student u klasi sa prosečnom ocenom 10 i odbranjenim master radom takođe sa ocenom 10.
  Daljim proverom došli bi i još nakih zanimljivih podataka ali kako mi se čini Vi se vodite onim što je jedan nemački filosof sveo približno na: – Ako se činjenice na slažu sa Vašim mišljem utoliko gore po činjenice“! (Uzvičnik)
  A što se vaše ćerke tiče želim joj uspeh i dok aktivno traži posao neka se i dalje obrazuje, usavršava, doškolovava a i raduje se tuđem uspehu. Pogotovu ako je neko jednak ili čak i bolji od drugih.
  Mnogo je bolje od ozlojeđenosti i onogo što ste Vi napisali.

  1. A čime se do sada dotična bavila? Koje su joj profesionalne reference? Nije valjda dovoljno da samo završiš fakultet i onda si pokupio sve znanje sveta. To važi i za najbolje studente. To što je bila dobar student nije nešto što je preporučuje za ovako odgovorno mesto u Gradskom veću. Zato nemojte zaluđivati ionako već sluđen narod već kažite Maji (pošto zaključujem da ste joj bliski) da mora mnogo toga još da nauči da bi se bavila ovim poslom na pravi način. Ovo ne govorim napamet već iz ličnog iskustva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.