Marinika Tepić: Aleksandar Vučić kao premijer pokazivao znakove devijacije i svoje i svoje političke stranke

Izbori 2022 Politika

Nosilac liste “Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije” izjavila je danas u Vrbas da još na početku njenog  poslaničkog mandata u Skupštini 2016. „Aleksandar Vučić kao premijer pokazivao jasne znakove devijacije i svoje i svoje političke stranke i nažalost sloma države koju je u međuvremenu sproveo“, istakla je Tepićeva.

-Kada smo 2016. i 2017. upozoravali da će se svo to zlo preliti i na vaše gradove, svaku državnu ustanovu, neki su odmahivali rukom i govorili da to što mi pričamo u Skupštini ne dotiče običnog čoveka. Ali to je zaista bila pokazna vežba potpune destrukcije svega čega se Vučić sa partijom i bratijom dohvatio“ rekla je Tepić. 

Ona je okupljenim građanima Vrbasa rekla i kako joj uvek „teško pada kada idemo od grada do grada i čujemo ko je glavni u tom gradu, ko je glavni iz SNS-a koji se pita za sve, za zaposlenje, za upis deteta u vrtić, za imenovanje direktora škola, kako će da se dodeli novac, ali i kako će neko da se kazni i gepekuje ako ne sluša: – Na žalost, Vrbas je iznedrio među najgorima – i Goranca, jednog od Vučevićevih i Andrejevih glavnih batinaša koji ne samo da plaćaju glasove za SNS, već i lome noge neposlušnima. Vrbas je neslavan i po Srđanu Kruževiću, ali i po Igoru Bečiću, čuvenom po svemu čega bi se pametan stideo!

Tepić je opet Vučiću poželela dobro zdravlje i „dug dug život da bi mogao da odsluži za sve ono što nam je priredio“ i pozvala je prisutne da glasaju za generala Zdravka Ponoša na predsedničkim izborima jer će on biti predsednik „koga se nećemo stideti i ispred koga će se vaditi ruke iz džepova iz poštovanja, a ne rukama zapušavati uši jer ne možemo više da ga slušamo kao Vučića“ rekla je Tepić.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.