Marinika Tepić: Imamo brutalni kućni bioskop (VIDEO)

Izbori 2022 Politika Video

U danu kada je ministar odbrane Nebojša Stefanović na dramatično najavljenoj konferenciji za novinare rekao da je „spreman na poligraf“, sat vremena kasnije predsednik države i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić da se odlaže izborna skupština u toj partiji, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić u Kragujevcu je ocenila da „imamo brutalan kućni bioskop“:

  • Suština je da pokušavaju da zatrpaju istinu i da se ne dođe do pravde. Oni se bore za vlast da bi ostali na slobodi. Ako uzmete samo najistaknutije funkcionere, imate više stotina godina robije. Govorim o onome što je nama u ovom trenutku dostupno, a kamoli kada bi se neko pozabavio pravim istražnim tužilačkim radnjama.

Tepić kaže da režim „najviše muči“ to što se ne odustaje:

  • Vučić stvara iluziju da ga niko živ ne može smeniti, što nije tačno, jer je većinsko raspoloženje u Srbiji protiv ove vlasti. Ali je problmatična nada da se ova vlast može smeniti na izborni način, jer su ljudi godinama svedočili kako se izbori završavaju i pre izbornog dana.
Tagovi:

1 komentar

  1. Imamo ovih dana na skoro svim režimskim TV naprednjačku „Zadrugu“ u kojoj se pojavljuje masa političkih prostitutki i još uvek neprocesuiranih i neosuđenih kriminalaca. Raznorazne „napredne“ barabe nam skoro skodnevno zagađuju medijski prostor i siluju mozgove. Valjda će se ovaj narod konačno osvestiti i videti pravo lice zla.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.