Marinika Tepić: Oseća li Vučić makar mrvu odgovornosti?

Politika
 • Želim da pitam, zaista, Aleksandra Vučića. Da li oseća makar mrvu odgovornosti zbog toga što je čovek iz jednog sela sa Kosova i Metohije, preminuo, ne stigavši uopšte  na taj skup na koji je krenuo i  smatrao da iako je udario glavom o beton ako ne uđe  autobus ostaće bez posla, I sa druge strane zato što ga je vozilo saniteta bukvalno iskipovalo onako kako se ljudi ne izbacuju iz vozila,  na privatnu adresu ne u bolnicu, samo zato što su žurili na taj miting Aleksandra Vučića, izjavila je potpredsednica SSP Marinika Tepić u Utisku nedelje.

Tepić je rekla da je Momčilo Vučković još jedna žrtva „ove histerije“ i pozvala saradnike Aleksandra Vučića da ga „urazume“:

 • Vrhunac je, evo sad sam čitala, pre nego što sam ušla u vašu emisiju, poslednja izjava Aleksandra Vučića koja je, potpuno histerična, patološka, možda čak i sociopatska, gde on govori o krvoprolićima svoje dece. On kaže, ako ubiju mene, ostaće moj brat Andrej. Ako ubiju Andreja, ostaće moj sin, pa ako ubiju njega ćerka… Smatram da čovek koji govori ovakve stvari više nije sposoban da donosi odluke i ja stvarno apelujem da njegove prijatelje, na njegove saradnike, medijske savetnike, kako god se zvali da ga urazume, jer čovek govori o krvoproliću svoje dece u danima kada Beograd, Srbija i dalje plače i kriče za decom koja su stradala.

Aleksandar Vučić je Beograd  izgubio još prošle godine, mi ćemo vršiti pririsak a vi nam pomozite, obratila se Tepić građanima, da se za beogradske izbore odvojeno izborimo, to bi bilo lekovito, i dodala je  da čak i ako i parlamentarne raspiše, Beograd sigurno gubi.  

 • U ovoj tragediji zaista nam je bio potreban predsednik države, predsednica Vlade, ministar policije, meni su bili potrebni kao majci, građanki, ćerki, mi smo dobili predsednika partije, potpredsednicu partije i člana predsedništva partije….i ta politika „Pa šta“ koju vodi  Aleksandar Vučić i to „ne dam  ovog ili onog“, zato ne postoji odgovornost kao stanje. Da, nije Gašić povukao oroz, ali on ima objektvnu odgovornost, da je nema bio bi portir u ministarstvu, a ne ministar, ali on je ministar i zato ima objektivnu odgovornost i kada se nešto ovako desi podrazumeva se ostavka, rekla je Tepić.

Tepić se osvrnula na sastanak koji je opozicija u petak imala sa delegacijom Evropskog parlamenta i rekla je da sumnja u kredibilitet Vladimira Bilčika jer je ovde predstavljen kao lobista državnog Telekoma. 

 • Postavila sam pitanje kredibiliteta gospodina Bilčika koji je predstavljen kao lobista Telekoma, ne možete da budete danas u Srbiji i da ćutite kao Bilčik. To što pišete u vašim rezolucijama i to što se  negde podudara sa zahtevima protesta, ali to onda ne izgovarate u Beogradu, a morate to da kažete i u Beogradu jer se stiče utisak da se samo slikate i da podržavate ovu vlast. Takođe sam podsetila gospodina Bilčika na to da je 2018.  ubijen novinar u njegovoj zemlji, Jan Kucjak i njegova devojka, taj novinar je istraživao povezanost kriminala sa vrhom vlasti, tada se cela Slovačka digla, potom je ministar policije podneo ostavku, takođe i ministar kulture a onda i cela Vlada. 
 • Poziv Vučića opoziciji na razgovor je rezultat pritiska protesta. Mi kažemo prvo ispunite zahteve protesta, jer ne možemo ići na izbore u istim uslovima, sa nasiljem u medijima i ovoj histeriji. Gospodo ispunite zahteve, pa ćemo onda na izbore, a on onda kaže na to – oni hoće da me ubiju i nazove nas ološem. Nemamo šta da pričamo sa čovekom koji nas u jednoj rečenici zove  na razgovor, a u drugoj govori da nas mrzi i da smo ološ, zaključila je Tepić.
Tagovi:

1 thought on “Marinika Tepić: Oseća li Vučić makar mrvu odgovornosti?

 1. Postovana g-djo Marinika, da li vas kolega i saborac g-din. Dalibor Jekic oseca makar mrvu odgovornosti sto je u nasem gradu doveo SNS na vlast?
  Nadam se da ce se narodu smuciti svi politicar u nas sto pre, i ovi na poziciji i ovi u opoziciji.
  Jednostavno sustina ista samo pakovanje drugacije a nama gradjanima jadac.
  p.s. Za ove iz SNS je jasno da nemaju i nehaju za odgovornosto… kome nije jasno nakon 12+ godina njihovog zuluma onda nismo ni za bolje a bolje od njih nema samo gore jer ste svi vi isti, klasicni politikanti…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.