Marko Vujnović od danas direktor JKP Šumadija

Grad

Danas je u poslovnim prostorijama JKP Šumadija Kragujevac obavljena primopredaja dužnosti direktora, između Nemanje Dimitrijevića dosadašnjeg i Marka Vujnovića novoimenovanog direktora. Primopredaja dužnosti obavljena je u prisustvu članova Nadzornog odbora.

Nemanja Dimitrijević se, piše u saopštenju JKP Šumadija, svim saradnicima zahvalio na uspešnoj saradnji tokom obavljanja dužnosti prvog čoveka ovog preduzeća i istakao da je ponosan što je sarađivao sa stručnim i odogovornim ljudima koje ova firma poseduje.
U obaveštenju za javnost se ističe i da je „njegov četvorogodišnji mandat obeležen je uspešno realizovanim projektom pripajanja pet Javno komunalnih preduzeća i GAS-a u jedno“.

Tagovi:

3 komentara

  1. I jedan i drugi su protivzakonito imenovani na mesto direktora JKP Šumadija. Uskoro će doći vreme kada će neko sigurno za to odgovarati, ali verovatno i njih dvojica. Znali su da je sve to jedna velika konkursna farsa (prvu je pre četiri godine organizovao Radomir Nikolić, a ovu drugu njegov kum Nikola Dašić), i da ne ispunjavaju zakonske uslove, ali su ipak pristali da u njoj učestvuju. U ovom drugom slučaju je čak ovaj Vujnović brat Nikole Dašiće, što nam govori o postavljanju porodičnih „kadrova“ na odgovorna mesta u lokalnoj samoupravi. Znači em je familija, em ne ispunjava zakonske uslove za izbor direktora. To je pravi primer naprednjačkog načina upravljanja gradom.

  2. Nikoli Dašiću nije bilo dovoljno što je brata Marka protivzakonito postavio na mesto direktora JKP Šumadija, već je i njegovu suprugu (a svoju snaju) postavio na mesto zamenika načelnika Gradske uprave za javne prihode i inspekcijske poslove. I to je po svoj prilici učinio protivzakonito jer izgleda da njegova snajka ima problema sa diplomom (u pitanju je njena verodostojnost jer je diploma dobijena negde na Kosovu i to izgleda pod ne baš regularnim okolnostima). Trebao je gradonačelnik prvo da traži i sačeka proveru snajkine diplome pa tek onda da joj pokloni funkciju. Ali kod naprednjaka vlada velika glad za funkcijama pa zato i ne čudi ovo kadrovsko divljanje u Gradskoj upravi i javnim preduzećima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.