Master nastavnik Nikola Savić dobitnik priznanja „Zlatni znak“

Društvo

Prestižno priznanje „Zlatni znak“ predstavlja nagradu za petoro istaknutih profesionalaca u oblasti Medicinskih nauka i obrazovanja budućeg medicinskog kadra. O nominovanju pojedinaca i konačanom odabiru nagrađenih kandidata odlučuje komisija Saveza zdravstvenih radnika Republike Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja.

Nagrade su uručene na Kongresu „Znanje kao putokaz“ u Kongresnom centru “Palisad” na Zlatiboru.

Nikola Savić dobitnik je priznanja za ostvarenje kvaliteta obrazovanja, njegovo unapredjenje i brojne ugledne aktivnosti, koje su predstavljene na kongresu.

Nastavnik Nikola Savić, trenutno je na doktorskim studijama Javnog zdravlja na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu. Zaposlen je kao nastavnik stručnih predmeta u Medicinskoj školi „Dr Miša Pantić“ i Fakultetu zdravstvenih i poslovnih studija u Valjevu.

Autor je velikog broja stručnih, naučnih i istraživačkih radova, predstavljenih na nacionalnom i medjunarodnom nivou. Jedan je od koordinatora i edukatora u programima populacione politike za Grad Valjevo i Ambasador programa populacione politike u saradnji Srbije i Slovenije. Autor je uglednih priprema za nastavni čas, publikovanih i predstavljenih na Medjunarodnom sajmu knjiga, u publikaciji „Čas za ugled“.

Mentor je učenicima i studentima, nagrađenim od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ambasade Francuske i brojnih medicinskih ustanova i udruženja. Zdravstveni vaspitač u saradnji sa Kabinetom ministra bez portfelja i Zavodom za javno zdravlje Valjevo.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.