„Matine za mlade“ u Knjaževsko – srpskom teatru

Kultura

Svetski dan borbe protiv AIDS-a obeležava se 1. decembra pod sloganom: „Equitable Access, Everyone’s Voice“. Ove godine Kragujevac će taj dan obeležiti „Matineom za mlade“ u organizaciji Kancelarije za mlade, Knjaževsko – srpskog teatra i Omladine JAZAS – a.

Mladi će imati priliku da uživaju u predstavi „Ko nema u vugla, gugla“. Romantična komedija bavi se mladima, tinejdžerima, šta ih zanima, koliko moderna tehnologija utiče na njih i koje su sve pozitivne i negativne strane, ali….. tu je i ljubav!

Tom prilikom mladima, učenicima 7. i 8. razreda osnovnih škola i srednjoškolcima, biće uručeni i edukativni promo materijali i brošure koje ukazuju na značaj prevencije i koliko je bitno da vode računa o sebi i svom zdravlju.

Ovo je prvi „Matine za mlade“ koji organizuju Knjaževsko – srpski teatar i Kancelarija za mlade, a cilj je da na malo drugačiji način približimo pozorište mladima.

Matine za mlade održaće se 1.decembra u dva termina, u 12 i 14 sati, u Knjaževsko – srpskom teatru, uz poštovanje svih propisanih protivepidemijskih mera.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.