Milan Stamatović podsetio da odbornike ima i u Kragujevcu

Politika

Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović najavio je danas da će ta stranka nastaviti da se zalaže za „ozbiljnu državotvornu i nacionalnu politiku, jačanje nacionalnog identiteta, očuvanje Kosova i Metohije unutar Srbije, osnaživanje domaće proizvodnje, oživljavanje sela, povećanje nataliteta i decentralizaciju zemlje kao i za to da dijaspora ostvari biračko pravo u Srbiji”.

U pisanoj izjavi povodom godišnjice Izborne skupštine na kojoj izabrano aktuelno stranačko rukovodstvo, Stamatović je naveo da Zdrava Srbija „ne odustaje od svog prvobitnog cilja da ozdravi Srbiju sa Zlatibora a zatim da sistemom koncentričnih krugova iz Zapadne Srbije podstakne promene u celoj zemlji”.

Podsetio je da je njegova stranka na vlasti u opštini Čajetina, a odbornike ima u Užicu, Kragujevcu, Požegi, Kraljevu, Priboju, Arilju, Ivanjici, Novoj Varoši, Kosjeriću, Leskovcu, Batočini, Rači, Obrenovcu i Alibunaru.

  • Zdrava Srbija iako mlada politička stranka, čije je sedište u Čajetini, a ne u Beogradu, uspešno širi svoje opštinske i gradske odbore širom Srbije, pa smo osim u Zlatiborskom okrugu, prisutni i u Vojvodini, Šumadiji, Pomoravlju, na jugu Srbije, naveo je Stamatović.

Zdrava Srbija je prenela da je on ocenio da „o našem radu najbolje govori podrška koju su nam građani ukazali na poslednjim lokalnim izborima na kojima smo ostvarili odlične rezultate”.

Piše: Beta
Fotografija: Zdrava Srbija
Tagovi:

4 komentara

  1. Koliko su partija i stranaka ova dvojica sa leve strane promenili?Za Stamatovića ne bih znao?

    1. Radoznalac,samo je jedan sa leve strane.Znas ono,jedan levo,drugi u sredini i treci sa desne strane.

  2. Odakle njemu odbornici u Kragujevcu? Zar nije Verko bio nosilac liste? Ovo bi bila pitanja onih koji su politički neupućeni. Ali pravno gledano Verko nema odbornike u Kragujevcu. Ti „Verkovi“ odbornici su dobili mandate na listi Zdrave Srbije Milana Stamatovića iz Čajetine. Verko je bio samo zaštitni znak liste i ništa više. Čak je i on odbornik Zdrave Srbije. A i tih odbornika je ostalo samo nekoliko. Raspao se taj „Verkov“ odbornički klub. Puče Verko pa puče i klub. Odoše odbornici svojim putem… i sa tuđim mandatima. Verovatno Stamatović o tome nije obavešten. A i da jeste to ništa ne bi promenilo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.