MILANOVIĆ: OČEKUJE SE POTPISIVANJE VIŠEGODIŠNJEG UGOVORA

Društvo Ekonomija Grad

Londonski Metro jedna je od kompanija sa kojom će “Milanović Industries Group – MIND Group” sarađivati, a očekuje se i potpisivanje višegodišnjeg ugovora, najavo je na Ekonomskom fakultetu kragujevačkog Univerziteta vlasnik kompanije “MIND Group”, Bratislav Milanović,.

     Milanović je, prenosi Radio televizija Kragujevac, kazao i da će saradnja sa Londonskim  metroom da omogući otvaranje novih radnih mesta u “Mind Group”, koja je, u krajem prošle godine otvorenoj fabrici u Industrijsko-tehnološkom “Mind (Majnd) parku” u izgradnji, nastavila proizvodnju delova za šinska vozila. Milanovićevu raniju fabriku – Kompaniju “Milanović”, početkom prošle godine, podsetimo, preuzeo je nemački SIMENS koji je u njoj nastavio proizvodnju delova za vagone i započeo pripreme za proizvodnju tramvaja marke “SIMENS, koji bi, prema ranijim najavama, iz pogona kragujevačke fabrike trebalo da počnu da izlaze krajem ovogodišnjeg leta.

.   Londonski i Metro (London Underground) , sa kojim, prema oficijelnoj najavi, “Mind Group” treba da potpiše ugovor o višegodišnjoj saradnji, sistem je gradskog nadzemnog i podzemnog prevoza električnom železnicom na londosnkom metropolitenskom području.Reč je o najstarijem sistemu podzemne železnice na svetu, čija prva linija je za saobraćaj otvorena početkom davne 1863. godine. Londonski Metro, prema oficijelnim podacima, planira da u razvoj prevoza električnom železnicom  u glavnom gradu Velike Britanije investira čak 16 milijardi funti do 2030. godine, od čega je dobar deo te sume previdjen za podmladivanje voznog parka…

  List  DANAS i Glas Šumadije želeli su d anas  da o najavljenoj saradnji sa Londonskim Metroom podrobniju informaciju dobiju od vlasnika ili menadžera “MIND Group”.U toj kompaniji su, medjutim, nastavili poprilično neobičajenu praksu da se javno oglašavaju samo kad im u goste dodje predsednik Srbije Aleksandar Vučić.     

Piše: Zoran Radovanović

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.