Miloš Pavlović: Vučić odlučuje o suđenju Markoviću

Društvo Politika

Advokat Miloš Pavlović, izjavio je da će Dragan Marković, zvani Palma, koji je doveden u vezu sa podvođenjem maloletnica, biti sudski procesuiran samo ako to odluči predsednik Srbije Aleksandar Vučić vođen rezultatima istraživanja javnog mnjenja ili ako „dobije packe od Evropskog parlamenta“.

 • Sudski predmeti u Srbiji se ne rešavaju da bi bila zadovoljena pravda, nego zbog Vučićevog političkog rejtinga. Samo on zna da li će biti sudskog epiloga u slučaju Markovića. Moguće je da izmeštanjem tog predmeta iz Jagodine u Kraljevo pokušavaju da javnosti zamažu oči i ne bi trebalo biti euforičan zbog toga, rekao je Pavlović televiziji Nova S.  

Pavlović je rekao da je, kada je reč o Markoviću, upitna nepristrasnost bilo kog suda na teritoriji Srbije, jer je on na vlasti gotovo pune tri decenije i uspeo je da uspostavi mrežu kontakata po dubini u policiji, sudu i tužilaštvu.

 • Naprednjački režim pokušava da na sve načine zaštiti šerife koji su umešani u kriminal, a režiser te zaštite je republička tužiteljka Zagorka Dolovac, koja bi trebalo da štiti interese Srbije i njenih građana, ali očigledno je kroz sve afere u poslednjih devet godina da ona štiti isključivo interese SNS-a i da obavlja funkciju advokata SNS-a jer štiti njihove funkcionere umesto oštećene, rekao je Pavlović.        
Tagovi:

3 komentara

 1. Povodom optužbi Palme za podvođenje mladih devojčica svojim gostima, a ima ih dosta, oglasio se ΛV. On mora biti zaprška u svakoj čorbi. Svkakao neko će završiti u zatvor, Palma ili Marinika, kako je u medijima pričao prepošteni Palma. Toliko aktivan političar i humanista, koji bezbroj puta vodio delegacije građana u Grčku i Austriju, a sada hoće da mu se svete. Pobediće njegova poštenost u svakom slučaju. Na kraju, kod nas sada je popularno ko će izbaciti što interesantniji seksizam. Jedino, do sada samo je Jutka odrobijao, a zatim su otkrivene “ljubavne” (ne)dogodovštine profesora, glumca i sada jedan političar, a političari su nedodirljivi, bar dok su na vlasti, ha, ha!

 2. Vučić sada odlučuje o svemu u ovoj državi. Šta li će biti kad ne bude odlučivao? Mislim da on o tome i ne razmišlja. A trebalo bi. Kada Srbin povija glavu iz straha pred svojim vladarom, beskrajno ga mrzi kad padne sa vlasti. Takav smo narod.

 3. Objavljeno je da je i predsednik Odbora za pravosudje Petar Petrovic korisnik animir dama.
  To je super, to je top !
  Kad Palmi ili nekom Palminom prijatelju zagusti, kad im mozda bude sudjeno,
  oni samo zvrcnu doticnog predsednika Odbora za pravosudje :
  – Halo, stari druze, pomozi ! Imamo seriju slika tvojih egzibicija sa onim damama. Vidi sta mozes da ucinis !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.