Ministarka Irena Vujović posetila danas kragujevački SNS

Politika

Ministarska zaštite životne sredine Irena Vujović danas je posetila Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kragujevcu.

Kako piše na fejsbuk stranici te partije, „najviše je bilo reči o ekološkom projektu – Modernizacija sistema daljinskog grejanja“.

  • U okviru investicije vredne 18 miliona evra, koji je finansiran iz kreditne linije Evropske banke za obnovu i razvoj, visoko zagađujući kotlovi na ugalj stari 50 godina, zamenjeni su kotlovima na gas, a
    Kragujevac se konačno oslobodio jednog velikog zagađivača.
    Efekti su sjajni. Merenja pokazuju da su sumpor dioksid i PM čestice potpuno eliminisani, piše na FB stranici kragujevačkih naprednjaka.

Šta je ministarka rekla, nije poznato, jer je jedina vest o njenoj poseti objavljena na stranačkom profilu.

Kako Glas Šumadije nezvanično saznaje, ministarka Vujović, nakon prostorija stranke, posetila je i kragujevačku Energetiku a teme su, navodno, bile nagomilani dugovi i loše rukovođenje firmom.

Fotografije: FB SNS Kragujevac
Tagovi:

3 thoughts on “Ministarka Irena Vujović posetila danas kragujevački SNS

  1. Danas svako u Srbiji može biti ministar. Ne mora ništa da zna o svom resoru, baš kao što i gospođa Vujović ništa ne zna o zaštiti životne sredine. To je dokazala više puta, a posebno je ostala u sećanju narodu po čitanju izveštaja na zasedanju srpskog parlamenta kada nije znala ni šta čita ni kako da pročita (valjda nije stigla da pogleda to što joj je neko sastavio). Ali i narod je ovde većinom polupismen pa se njeno ministrovanje lepo uklapa u širu sliku Srbije danas.

  2. Loše rukovođenje Energetikom? Ma vi se šalite. Pa tamo je naš doktor Andra. On sve zna iako do imenovanja za direktora nije znao ni kako se ulazi u Energetiku. Za kratko vreme je postao „ekspert“ pa sam rešava probleme u preduzeću (doduše dobio je veliku „pomoć“ u Petkoviću koji je ekspedovan iz JKP Šumadija). Treba nam više takvih ljudi jer ćemo onda i na firme, koje oni vode, lakše da stavimo katanac.

  3. Došla je gospođa ministarka koja pojma nema o zaštiti životne sredine kod poslovodstva koje pojma nema o tome kako da reši probleme Energetike. Tu imamo tipičnu srpsku priču o puno školovanih likova a malo (ili nimalo) stručnjaka. U ovakvom kadrovskom sastavu (tu mislim i na ministarku i na poslovodstvo Energetike) rešenje se neće pronaći (kao što nije ni do sada). Ova ekipa, jednostavno rečeno, baš ništa ne zna i samo može da napravi još veće probleme preduzeću. Da nešto pametno i korisno znaju da urade već bi odavno problemi Energetike bili rešeni. Ovako samo imamo prazne priče i, u najavi, još veći kolaps preduzeća.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.