MIROSLAV ALEKSIĆ: IMENOVANJE VODOČITAČA ZA POMOĆNIKA MINISTRA – RUGANJE SELJACIMA

Politika

Prvi potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je da je postavljanjem dugogodišnjeg vodočitača iz Obrenovca Aleksandra Bogićevića na mesto pomoćnika ministra, vlast u Srbiji još jednom pokazala kakav odnos ima prema poljoprivredi.

Nakon poniženja koje je SNS priredila malinarima, koji su imali najmanju otkupnu cenu u poslednjih 10 godina, zatim voćarima, povrtarima i drugim poljoprivrednicima, čiji su troškovi najveći a zarada najmanja od dolaska ove koalicije na vlast 2012. godine, postavljanjem ovakvih kadrova vlast se smeje u lice srpskim seljacima, naveo je Aleksić u pisanoj izjavi.

Narodna stranka ukazuje da je mesto pomoćnika ministra stručna a ne politička pozicija i da Bogićević, koji je u svojoj karijeri radio kao vodočitač, inkasant, blagajnik i organizator parkiranja, sigurno nije osoba koja ima znanje i iskustvo za tako odgovornu poziciju.

Još jednom se pokazalo da je za vlast u Srbiji politička poslušnost jedino merilo za postavljanje određenih ljudi na važna mesta, pa će nakon vlasnika pečenjare na poziciji direktora EPS, i ministara dovedenih iz redova konobara i vozača, o sudbini srpske poljoprivrede odlučivati vodočitač i organizator parkinga, rekao je Aleksić. 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.