Miroslav Aleksić: Sledi borba za Srbiju, narod će pobediti Vučićev kriminalni klan

Društvo Politika

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da u narednih godinu dana sledi „borba za Srbiju u kojoj će narod pobediti kriminalni klan“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji „razara i pljačka državu“ gotovo deset godina.

  • Neće se Vučić skloniti sam sa vlasti, mi ga moramo smeniti i mi moramo da oteramo u zatvor šljam koji je oko njega. Oni će sigurno završiti u zatvoru, a ako se to ne dogodi u najskorijem vremenu, ovo što se danas događa u Lazarevcu, gde u 21. veku nema pijaće vode, sutra je neće biti ni u Loznici kada Rio Tinto otvori rudnik, i neće je biti ni duž gradova pored Drine i Save, sve do Beograda, rekao je Aleksić u Lazarevcu, gde je održan skup „Lazarevac žedan vode i slobode“.
  • Vučić želi da opere svoje krvave ruke tako što rasprodaje Srbiju i nacionalne interese. Ne smemo mu dozvoliti da se igra sa budućnošću naše dece, niti da troši naše pare i druguje sa huliganima samo da ne bi skandirali protiv njega, što mu je najveći strah, dodao je Aleksić.

Aleksić je istakao da „nema više nazad“ i pozvao građane da „podignu glave i pozovu ljude u borbu“.

  • Srbija je naša zemlja i nemojte se plašiti, mi nismo podanici, ne dozvolite da vas vređaju i ponižavaju i govore vam da ćutite, jer će biti još gore. Ne može da bude gore od ovoga; dodao je Aleksić.

Aleksić je rekao da ljude na vlasti zanima samo kako da opljačkaju državu.

  • Zanima ih samo njihov kriminalni klan na čijem je čelu Aleksandar Vučić, a ne zanimaju ih Lazarevac bez vode, Bor koji se guši, Loznica koju planiraju da raskopaju i otvore rudnik litijuma, niko ih ne zanima, naveo je Aleksić.  

Aleksić je rekao da je politikom počeo da se bavi jer u njegovom selu kod Trstenika nije bilo vode po šest meseci godišnje.

  • Nije bilo vode jer su tamo vladali stručnjaci poput zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, naveo je Aleksić.    
Tagovi:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.