Na Izbornom kongresu Zeleno-levog fronta Biljana Đorđević i Radomir Lazović izabrani za koopredsednicu i koopredsednika partije

Izbori 2023

Uz koopredsedništvo, na Izbornom kongresu, izglasano je i predsedništvo, članovi Nadzornog i Etičkog odbora, Statutarna komisija, kao i koordinator Političkog saveta. Odabrani tim koji će predvoditi Zeleno-levi front, postaviće temelje za budućnost u kojoj se vrednosti koje delimo ostvaruju, i boriti se za ciljeve i viziju za zelenu i pravedniju Srbiju.

  • Izbori su vreme obećanja. Naša prva dužnost i obećanje jeste da ćemo ispuniti zahteve protesta. Dužni smo sami sebi da uradimo sve što možemo da živimo u zemlji bez straha i neizvesnoti. Naše obećanje je da ćemo vratiti osmeh na lice ljudi, znajući da zajedno radimo pravu stvar, kaže Radomir Lazović.

Ovaj događaj označava ključni trenutak u dugogodišnjoj borbi pokreta Ne davimo Beograd, a sada partije Zeleno-levi front, za bolji Beograd i Srbiju, u kojoj će biti nulta tolerancija za bilo koju vrstu nasilja, u kojoj će se institucije odlučno boriti protiv kriminala i korupcije i kojoj će svako moći da živi dostojanstveno.

  • Jako sam ponosna što smo juče prikupili potpise, danas organizovali Kongres i već sutra krećemo u pobedničku kampanju, koju čekamo sa mnogo samopouzdanja i optimizma, rekla je Biljana Đorđević.

Zeleno-levi front ovim započinje novo poglavlje, nastavljajući da gradi budućnost u kojoj se čuvaju prirodni resursi, promoviše održivost, i život u blagostanju i pravdi.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.