Na Kragujevačkom polumaratonu učestvovalo 400 takmičara (VIDEO)

Grad Sport

Deseti Kragujevački polumaraton održan je i ove godine pod pokroviteljstvom grada Kragujevca i na njemu je učestvovalo oko 400 trkača iz Srbije i inostranstva.

  • Manifestacije od opšteg značaja za grad Kragujevac kontinuirano podržavamo, kazao je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport, i dodao da kontinuitet Kragujevačkog polumaratona nije bio prekinut ni u vreme epidemije i da je održan i prošle godine.

Ovogodišnja trka je jubilarna i imamo očekivano veliki broj takmičara u svim kategorijama – u polumaratonskoj, štafetnoj trci, u trci na deset i pet kilometara, kazao je organizator Kragujevačkog polumaratona Nenad Luković.

Na finiš polumaratonske staze dužine 21km i 100m i ove godine je prvi stigao Esad Hasanović iz Novog Pazara i tako postao dvostruki šampion Kragujevačkog polumaratona. Drugo mesto osvojio je Nenad Ristić iz Lazarevca, dok je treće mesto osvojio Saša Miljković iz Kosovske Mitrovice.

U ženskoj kategoriji, polumaratonsku stazu su istrčale Jagoda Stolić iz Beograda (prvo mesto), Ivana Spajić iz Kragujevca (drugo) i Tamara Jovanović iz Niša treće mesto.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.