izvor: FB stranica Dveri

Na listi Dveri-Zavetnici za parlament 6 Kragujevčana i 7 Aranđelovčana

Politika

Među Šumadincima na listi ‘’Milica Đurđević Stamenkovski – Boško Obradović – Nacionalno okupljanje – Državotvorna snaga – Srpska stranka Zavetnici – Srpski pokret Dveri’’, za parlament, nalazi se 13 kandidata. Od toga šest Kragujevčana i 7 Aranđelovčana.

Kada je reč o Kragujevcu, najbolje plasirani kandidata na listi je Nenad Milisavljević, preduzetnik, član Srpskе stranke Zavetnici, koji je na listi zauzeo 47. mesto.

Na 68. mestu se našla članica Srpskog poreta pokreta Dveri, Biljana Pavlović, tehničar tekstila, dok je na 80. mestu takođe Dverjanka, Nada Petrović, profesor književnosti.

Od Zavetnika iz Kragujevca na listi se još našao i Veselin Mujović, pravnik, koji je zauzeo 123. mesto. Na 161. mestu se našla Katarina Cvetković, medicinska sestra, dok je Saša Luković, preduzetnik pozicioniran na 209. mestu.

Kada je reč o Aranđelovcu, najbolje plasirani kandidat za buduće narodne poslanike Skupštine Srbije je član predsedništva Zavetnika, Zoran Zečević, hirurg, inače aktuelni narodni poslanik, koji se nalazi na 9. mestu.

Odmah iza njega, na 11. mestu se našao još jedan Zavetnik, Dušan Proroković, univerzitetski profesor, dok je na 35. mestu Jelena Miljković, poslovni administrator, takođe član Srpske stranke Zavetnika.

Među članovima Dveri iz Aranđelovca, na listi za Narodnu skupštinu, najbolje je plasirana Nadežda Preković, diplomirani politikolog, koja se našla na 38. mestu.

Na 42. mestu liste je Blagoje Grković, student, takođe član Srpskog pokreta Dveri. Dok su preostala dva mesta, kada su Aranđelovčani u pitanju, zauzeli članovi Zavetnika.

Na 91. mestu se tako našao Dušan Gavrilović, diplomirani ekonomista, dok je 157. mesto na listi zauzeo Nemanja Zečević, doktor medicine.

izvor: FB stranica Двери – Dveri

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.