Na sastanak s Vučićem pozvani predsednici svih šumadijskih opština, osim Topole

Politika

Predsednik opštine Topola Igor Petrović nije pozvan na današnji susret predsedenika Srbije Aleksandra Vučića sa članovima Saveta upravnog Šumadijskog okruga u gradskoj upravi Kragujevca, a za to optužuje načelnicu okruga.

Petrović ističe da je na sastanku bilo reči o brojnim kapitalnim projektima za Šumadiju.

  • Na radni sastanak sa predsednikom Srbije načelnica okruga Biljana Ilić Stošić pozvala je čelnike Aranđelovca, Rače, Batočine, Topole, Knića i Kragujevca, a mene kao predstavnika svih građana Topole nije. Ona je uskratila mogućnost da predsednik Republike bude upoznat sa problemima običnih ljudi u Topoli i posledično onemogućila realizaciju velikih projekata, stoji u dopisu Igora Petrovića načelnici Šumadijskog okruga.

Predsednik opštine Topola naglašava da ga je načelnica nedavno „uredno pozvala na sastanak sa ministarkom Gordanom Čomić i na prvu sednicu Saveta Šumadijskog upravnog okruga“.

Petrović traži odgovor i izvinjenje od Biljane Ilić Stošić, a do zvaničnog izvinjenja on neće prisustvovati sednicama Saveta okruga.

Igor Petrović je bio predsednik naprednjaka u Topoli, a krajem aprila izbrisan iz članstva Srpske napredne stranke. Sada je član stranke Zdrava Srbija Milana Stamatovića.

Piše: Milan Nikić, N1
Tagovi:

1 komentar

  1. Danas građani nisu mogli da uđu u zgradu Gradske uprave od 14.00 časova. Policija je vraćala ljude čak sa ulice, jer je u poseti bio ovaj Vučić! Sramota!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.