NAJAVA ISKLJUČENJA STRUJE ZA PONEDELJAK 1.OKTOBAR

Društvo Grad

 Elektrodistribucija Kragujevac 

– Zbog radova ,na rekonstrukciji gradske mreže, u vremenskom periodu od 09.00 do 11.00h doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u delu ulice Grada Sirena (Soliter B i obdanište “Nada Naumović”) i u delu ulice Save kovačevića (na broju 20).
– Zbog radova ,na rekonstrukciji gradske mreže, u vremenskom periodu od 09.00č. do 14.00č. doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Kragujevcu u ulici Krste Mandića.
– Zbog radova ,na seči rastinja ispod dalekovoda, u vremenskom periodu od 09.00č. do 14.00č. doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Donja Sabanta.
– Zbog radova ,na rekonstrukciji prigradske mreže, u vremenskom periodu od 11.00č. do 14.00č. doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Dulene I Dobroselica.
– Zbog radova ,na seči rastinja ispod dalekovoda,u vremenskom periodu od 09.00č. do 14.00č. doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Botunje(kod doma) i Korman(igralište).

 

E.D.Smederevo 

Zbog radova na mreži bez struje od 8:00 do 15:00 biće potrošači u gornjem delu ulice Revolucije i Lepeničkoj.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.