foto: Glas Šumadije

Najbolje plasirani Kragujevčanin na republičkoj listi SNS-a – direktor UKC Kragujevac

naslov Politika

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra u Kragujevcu dr Slobodan Milisavljević najbolje je plasirani Kragujevčanin na listi za poslanike Skupštine Srbije Srpske napredne stranke. Milisavljević je na 26. mestu koje bi, prema svim procenama, trebalo da obezbedi sigurno poslaničko mesto.

Na listi odborničkih kandidata, kako nezvanično saznajemo, pošto zvanično još nije objavljena, iako je Gradska izborna komisija proglasila izbornu listu SNS-a, Milisavljević je na drugom mestu, odmah iza rektora dr Nenada Filipovića.

Nataša Jovanović, poslanica u raspuštenom sazivu republičkog parlamenta sledeća je iz Kragujevca i nalazi se na 45. mestu. Na listi kandidata za odbornike, Nataša Jovanović je, navodno, šesta.

Miroslav Petrašinović, do nedavno predsednik Skupštine Kragujevca, nalazi se na 61. mestu.

Edis Durgutović, poslanik u prethodnom sazivu ispred SDPS-a Rasima Ljajića je 87, dok je načelnica Šumadijskog okruga Biljana Ilić Stošić 124, nezvanično treća na listi odborničkih kandidata za Skupštinu grada Kragujevca.

Kandidat za poslanika je i Ilija Radovanović, Zdrava Srbija, jedan od potpisnika sporazuma sa kragujevačkom opozicijom. Radovanović je nalazi na 243. mestu.

Dragan Jovanović, dugogodišnji predsednik opštine Topola i narodni poslanik Zdrave Srbije, sada je na 91. mestu kao kandidat Srpske napredne stranke.

Predsednik opštine Batočina Zdravko Mladenović nalazi se na 141. mestu, dok je elektrotehničar iz Aranđelovca Milosav Milojević 179. Diplomirana hemičarka iz Knića Jelena Obradović je 190.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.