Napadi na Mariniku Tepić zato što predvodi pobedničku listu

Izbori 2022

Zajedničko saopštenje Stranke slobode i pravde, Demokratske stranke, Narodne stranke, Pokreta slobodnih građana, Pokreta slobodna Srbija, Pokreta za preokret, Ujedinjenih Sindikata Srbije Sloge:

„Strah Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, od kada se su se ujedinile najvece opozicione stranke  i pokreti, i za nosioca liste izabrali Mariniku Tepic, je toliko veliki da ne prezaju ni od najstrašnijih napada. Napada koji direktno ugrožavaju bezbednost Marinike i njene porodice. Marinika Tepic je već danima izložena  napadima i neistinama, koje osmišljava izborni štab Aleksandra Vučića, ali je vrhunac beščasća realizovan danas kada je Marinika javno proglašena državnim neprijateljem zbog njenog nacionalnog porekla. Ovoga puta je to učinjeno preko televizije Pink, najangažovanije Vućićeve medijske batine, koja je medijski pripremila ubistvo Olivera Ivanovića. Vučićev omiljeni reditelj Dragoslav Bokan, koji ponovo jaše kao devedestih u Belim orlovima, napao je Mariniku, njenu celu porodicu i njene roditelje. 

Pokušaj satanizovanja Marinike Tepić, prve na opozicionoj listi, koja se svakoga dana svim srcem bori da Vučić ne uništi Srbiju i zauvek je ugasi, osuđen je na propast. Podrška njoj i listi koju vodi raste iz dana u dan. Zato su su samo dva dana nakon naredbe da se građani Srbije udaraju čekicima kao u ustaškoj NDH, Vučić i njegov izborni štab odlučili da pojačaju medijski rat protiv Marinike, ne birajući sredstva u pokušaju da je natereraju da ne predvodi pobedničku  listu opozicije.

Nikada Srbija nije, kao danas, živela i zemlji potpunog besčašća. Necemo dozvoliti da Vučić koji je prebrojavao krvna zrnca svim ljudima u regionu tražeći ubistva 100 za jednog, za šta nikada nije odgovarao, i ovaj put prođe bez posledica. Odgovaraće i on i svi njegovi sledbenci za sva svoja zlodela učinjena  Mariniki, ali i svim građanima Srbije.“

Foto: Medija centar

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.