Napadnut kriminalistički inspektor u Kragujevcu tokom policijske akcije

Grad
Kriminalistički inspektor napadnut je u kragujevačkom naselju Aerodrom, kada je sa kolegom pokušao da legitimiše nekoliko osoba koje su bile maskirane i tom prilikom je zadobio lake telesne povrede, potvrđeno je za RTS u Policijskoj upravi Kragujevac.

U Policijskoj upravi Kragujevac kažu za RTS da rade na rasvetljavanju slučaja napadnutog kriminalističkog inspektora i da se traga za napadačem.

Kriminalistički inspektori su sinoć oko 20 časova u kragujevačkom naselju Aerodrom prilikom obavljanja redovnih aktivnosti zatekli nekoliko osoba koje su bile maskirane.

Prilikom legitimisanja tih osoba, jedna od njih je drvenim predmetom napala kriminalističkog inspektora i nanela mu lake telesne povrede.

Iz Policijske uprave Kragujevac saopštili su za RTS da su o svemu obavestili Osnovno javno tužilaštvo i da se preduzimaju sve mere i radnje na rasvetljavanju i identifikaciji učesnika ovog događaja.

Izvor: RTS
Tagovi:

3 komentara

  1. a ovi iz MUP-a kao da su krenuli u prodavnicu ili na pijacu… a ne na izvrsenje posla koji nosi sa sobom rizik.
    Uvek treba imati na umu da lica koja su subjekt obrade su potencijalno opasni i da mogu da pruzaju otpor.

  2. U kojem gradu se u 20h maskirane osobe šetaju ulicom sem u Kolumbiji ? Ko god u MUP-u sastavlja objavu za medije ne piše dobro, jer ovako izgleda da su kriminalci prebili inspektore i uspeli da pobegnu , i da je policija nesposobna ! Mogli su da napadnu inspektore samo ako ih ima više ! A to naša policija ne sme da dozvoli, ili taj ko ih je poslao ne teren ne zna kako da ih zaštiti, pa dajte novog načelnika ! Aerodromu treba policijska stanica i to odavno ali niko neće to da sprovede i zato se ovo i dešava ! Taksi vozila parkirana usred raskrsnice kod stadiona , cela traka zauzeta vozilima od stadiona Sušica do Pošte ! Haos od kojeg ne može da se prodje kolima, nego mora da se ide u suprotnu traku ! Nema policije nigde na ulici nikada i izgleda ko da maskirani kolo vode !

  3. A šta je očekivao, da mu maskirana nn osoba skuva kafu?? Smesno. Ato se nije cuvao. Dobro je on prosao.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.