Narodna stranka Kragujevac: Čega se pametan stidi, time se lud ponosi

Politika

Prenosimo saopštenje Narodne stranke u Kragujevcu:

Nije ovo prvi put da radi bager u režiji kompletnih idiota, kako svojevremeno reče predsednik vladajuće stranke. I kad je rušena Savamala, policija je stajala po strani, baš kao i pre neki dan u Šapcu, dok je grupa batinaša nasrtala na goloruki narod motkama i ČEKIĆIMA. Uzalud vam svi medijski „magovi“, spinovi sa svih nacionalnih frekvencija i vaših tabloida. Ne samo Srbija, čitav svet mogao je da vidi kako izgleda kada se suspenduje država i ovo malo vladavine prava koje još niste uništili.

Ne očekujte da narod ćuteći i skrštenih ruku gleda kako pripremate teren za jednu od najozloglašenijih svetskih korporacija koja za sobom ostavlja pustoš, pri tom optužujući taj isti narod da brani strane interese. Drznuli ste se da krenete na jedino što imamo, na zemlju za koju su i vaši preci krvarili, na zemlju u kojoj i vaša deca treba da žive.

Ljudi su na ivici sukoba, apelujemo na odgovornost vas kao izvršne vlasti da uradite sve da se ta ivica ne pređe. Smatramo da je onakvo sramno saopštenje u kome pokazujete maksimum podrške sumanutoj politici i minimum sluha za glas naroda korak u opasnom smeru. Hodamo istim ulicama ovog grada koji je podneo veliku žrtvu za slobodu.

Pozivamo sve koalicione partnere lokalne vlasti da se jasno ograde od stava izrečenog u saopštenju gradskog odbora SNSa. Nemojte da se ponašate kao da ne postoji sutra, kao da se nikada, kao sugrađani, nećemo pogledati u oči.

Narodna stranka će uvek stajati uz narod, bezrezervno podržavajući svaki vid nenasilnog protesta. U skladu sa tim, svim sugrađanima kojima je potrebna pravna pomoć zbog eventualnih sankcija usled iskazivanja nezadovoljstva na protestima, Narodna stranka stavlja besplatno na raspolaganje svoj pravni tim.

Tagovi:

1 komentar

  1. Nadam se opozicija neće ponoviti grešku od pre dve godine i pokušati da preuzme protest. Treba pustiti da se konačno desi narod, ovi su preterali svaku meru!

    Što se tiče reakcije na onu bljuvotinu od SNS saopštenja, bravo za narodnjake, prija pročitati nešto suvislo i lepo sublimirano.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.