Narodna stranka Kragujevac: Naplata parkinga nedeljom loša odluka

Politika

Gradski odbor Narodne stranke u Кragujevcu smatra lošim potezom odluku JКP Šumadija Кragujevac da se naplata parkiranja na posebnom parkiralištu tržnice na Aerodromu obavlja i nedeljom.
“Neophodno je podsetiti da je od decembra prethodne godine već počela naplata parkinga u naselju Aerodrom.

Gradske vlasti, umesto odgovora na pitanja o stanju nerentabilne investicije u vidu izgradnje Javne garaže kod starog „Srca“, pokušavaju da finansijsku dubiozu u JКP Šumadija nadomeste što većim uzimanjem novca našim sugrađanima, i to u vidu naplate parkinga kada naši građani nedeljom obavljaju uobičajene aktivnosti nabavke namirnica. Pitamo se koji će biti njihov sledeći potez u ovoj sferi? Da li će se uvesti i u čitavom gradu naplata parkiranja, kako bi se nadomestile katastrofalne odluke gradskih vlasti?

Problem parkiranja u našem gradu trebalo bi da se rešava uvažavajući socio-ekonomski položaj naših sugrađana i kroz planski pristup tom problemu. Izgradnja nerentabilnih javnih garaža, bez prethodno obavljenih kvalitetnih analiza, predstavlja samo trošenje novca građana, ne doprinoseći rešavanju problema parkiranja u gradu.” – navodi se u saopštenju Narodne stranke.

1 komentar

  1. Nije loša odluka. Kod tržnice na Aerodromu je nedeljom haos. Tu se mora zavesti neki red, pa je ova odluka na mestu. Ne treba sakupljati političke poene na glupostima jer ima dosta ozbiljnijih tema.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.