Narodna stranka Kragujevac: Nisu svi isti

Politika

Sastav nove gradske vlasti dodatno je, kažu u Gradskom odboru Narodne stranke u Kragujevcu, potvrdio stav te partije da „21. juna nije birao narod već Aleksandar Vučić“. U toj partiji ocenjuju da je na delu vulinizacije Srbije’ i obesmišljavanja institucija“.

  • Koliko su na ceni i demokratija i struka u redovima i samih političkih aktera ovogodišnjih izbora – ilustruje podatak da od „300 Kragujevčana“ nema niko stručniji za problematiku prosvete od njihovog političkog lidera, kome je posle ovih izbora omogućeno da se i formalno vrati društvu na vlasti. Dovoljno je bilo izaći na lažne izbore u junu u ime ”opozicionih” ciljeva, a da SNS-u resor prosvete ne treba. Kako reče Slobodan Jovanović pre 100 godina ”koji se poluintelektualac odriče punog čanka?” … pa što onda da se ne uzme funkcija koja ti prema ličnoj reputaciji i ne pripada?

U Gradskom odboru NS kažu vlast i dalje pokušava „pristojnom svetu da zgadi politiku“, jer, kažu, „samo tako oni ‘isti, mogu beskonačno da se reprodukuju na lažnim izborima“.

  • Ipak, nisu ”svi isti”. Postoje i oni koji drže reč, zaključuje se u saopštenju kragujevačkog odbora Narodne stranke.
Tagovi:

2 komentara

  1. Главни посредник за сређивање испита постао већеник за образовање! Дивота! Браво СНС багро …

  2. Pa Zeka drži reč. Rekao je da će po svaku cenu ući u vlast, i to je i uradio. Nije bitno što nema veze sa prosvetom (time se on neće ni baviti), bitno je da je gradski većnik. Daj šta daš. Obraz nije bitan. Znamo da ga većina naših političara i nema. Pa što bi se Zeka razlikovao od njih?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.