NARODNA STRANKA SE NE VRAĆA U SKUPŠTINU

Politika

Predsedništvo Narodne stranke donelo je odluku da poslanici iz njenih redova ne učestvuju na sednici Skupštine Srbije koja će biti održana u toku sledeće nedelje, u skladu sa, kako kažu, „principijelnim stavom da institucijama otetim od naroda ne treba davati veštački legitimitet“.

  • Potvrđujemo i naše čvrsto opredeljenje da se bojkotuju svi izbori dok se ne obezbede pošteni uslovi za njihovo održavanje, bez obzira na datum njihovog sazivanja. Za Narodnu stranku, izbori su ili slobodni, ili nisu izbori. Nadamo se da ranije postignuto jedinstvo svih koji žele da u Srbiji dođe do suštinskih promena na bolje neće biti narušeno.

U Narodnoj stranci ističu da snažno podržavaju rad medicinskih radnika i javnih službi u borbi protiv „pošasti koja jednako pogađa sve građane“, kao i da će nastaviti da pružaju maksimalan doprinos u granicamasosptvenih mogućnosti da se epidemija što pre savlada.  

Tagovi:

1 komentar

  1. Super ste pozdrav veliki za vas dragi moji zemljaci samo treba da odvojite krunu od orlova jer orlovi donose nesreću i rat i oni su za Sud i policiju zajedno. A kruna za mir i sigurnost naših ljudi u Srbiju. Pozdrav veliki za vas.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.