Narodna stranka u Kragujevcu osniva kancelariju za zaštitu prava građana

Izbori 2022 Politika

Gradski odbor Narodne stranke u Kragujevcu formira Narodnu kancelariju u kojoj će biti angažovani advokati Milorad Vučković i Petar Milojević.
Narodna kancelarija u Kragujevcu biće servis za zaštitu vitalnih prava i interesa građana, naročito u odnosu prema organima javne vlasti, ustanovljen pri Gradskom odboru Narodne stranke za Grad Kragujevac. Ona, po njima, predstavlja emanaciju etosa Narodne stranke da političari i političke organizacije treba da služe građanima, a ne građani političarima.
– U situaciji kada je ogroman broj građana suočen svakodnevno sa brojnim nepravdama u iskvarenom sistemu koji ne funkcioniše, Narodna kancelarija je tu da kao korektiv takvog sistema pruži besplatnu pravnu pomoć građanima čija su prava ugrožena. Iako u opoziciji i sa veoma ograničenim resursima, Narodna stranka i kroz svoju Narodnu kancelariju ostaje dosledna svojim principima da služi narodu i rešava probleme građana, ističu u GrO Narodne stranke.
Na sutrašnjoj konferenciji za štampu, povodom osnivanja Narodne kancelarije o ovom projketu govoriće dr Predrag Delić, predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Kragujevcu i advokat Uroš Đokić, potpresednik Izvršnog odbora NS.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.