Nenad Mitrović: Zgradu TV Pink nacionalizovati i preurediti u Muzej propagande

Izbori 2022 Politika

Iako su svi već navikli da Pink, bez ikakve kazne, svakodnevno širi mržnju, laži i promoviše nemoral, potpredsednik Demokratske stranke Nenad Mitrović ukazao je na to da je javnost ipak u potpunosti šokirana novim dnom koji je ova televizija probila. Prikazivanje eksplicitnih scena seksa na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, u okviru rijalitija Zadruga, moralo bi da dovede napokon do gašenja TV Pink.  Ipak, Demokratskoj stranci je jasno da će REM ili veoma blago reagovati ili se čak neće ni oglašavati povodom samo još jednog u nizu skandala ružičastog medija Željka Mitrovića.

  • Ono što se događa godinama unazad je noćas samo kulminiralo. Bestidan prikaz razvarat, bluda i pornografije na TV Pink ima za cilj proizvodnju sadržaja koji će jeftino zabaviti šire narodne mase, a fokus građana sa svih afera ove vlasti prebaciti na skandalozan sadržaj medija koji ima nacionalnu pokrivenost.  Demokratska stranka je više puta pozivala REM da reaguje na kršenje Zakona o elektronskim medijima, ali više nemamo nikakvih iluzija da će nešto zaista i učiniti, jer je Pink u potpunosti zaštićen od strane Aleksandra Vučića i za ovu televiziju ne važi nijedan zakon ove države, rekao je Nenad Mitrović. 
  • Iako razumemo gnev velikog broja građana, koji pozivaju na rušenje zgrade Televizije Pink, odmah nakon promena, Demokratska stranka obećava da ta će ta zgrada ostati neoštećena. Štaviše, ovaj objekat će biti iskorišćen u svrhu obrazovanja, tako što ćemo od njega napraviti Muzej propagande, laži i medijske manipulacije. U njemu će se nalaziti stalna postavka koju će učenici svih škola Srbije obilaziti, kako bi učili o istoriji beščašća medija tokom devedesetih godina prošlog veka i u poslednjih deset godina. Buduće generacije će biti u prilici da vide kako metodama propagande, vlast može da razori sopstvenu državu. Ovo je bitno učiniti, kako nam se nikada više ovakav medijski mrak ne bi ponovio, zaključio je potpredsednik Demokratske stranke Nenad Mitrović.
Tagovi:

1 komentar

  1. Što. Pa kad je pao sloba vi ste ga primili kod vas. I bio vam super. Što vam sad ne valja. Ne da PATE. Da ste radili kako treba, kad ste došli na vlast, ne bi bilo ni sns ni pinka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.