Nešić: Građani se smrzavaju, ako se ne bude uključilo grejanje, pozvaćemo na protest

Politika

Narodni poslanik iz Kragujevca, Nikola Nešić, predao je danas molbu direktoru Energetike, Andreji Iliću, da hitno uključe grejanje.
Građani se smrzavaju a niko ih nije pitao šta oni žele. Ako se ne bude uključilo grejanje, pozvaćemo sve ljude na protest da se grejanje uključi. Nije ovo pitanje politike, ovo je pitanje svakodnevnog života svakoga od nas„.- rekao je Nešić.

U nastavku prenosimo njegovu molbu u celosti:

Poštovani gospodine Iliću, obraćam Vam se sa 

MOLBOM

Da hitno uklјučite grejanje, minimum očekivanja za koji ćemo kao građani pokazati razumevanje je da grejanje bude operativno u jutarnjim i večernjim satima.

Tokom jučerašnjeg dana, primio sam preko 20 poruka sa molbom da se nešto preduzme i kao narodni poslanik doneo sam odluku da reagujem.

Ukoliko se o ovu molbu budete oglušili a temperature i dalјe budu ispod granica, javno ćemo pozvati građane na protest jer ovo je interes svakog od nas pa i Vaš direktore Iliću ali i firme čiji ste zastupnik.

Molim Vas da se javno oglasite kako će se obračunati ovaj period. Da li se neće naplatiti ceo period kada se kasni sa grejanjem ili deo? Iz pisanja lјudi, predlažem da pokažete to na jednom primeru kako se radi kalkulacija.

Takođe, molim Vas i da mi odgovorite da li je dokument koji sam Vam dostavio uz ovu molbu zaista urađen retroaktivno? Jutros sam dobio dokument koji skida odgovornost sa Vas (dostavili ste ga juče) pa me zanima istina, mislim da je jako važno da se zna u ovim teškim i hladnim vremenima.

Srdačan pozdrav,

Nikola Nešić

Narodni poslanik iz Kragujevca 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.