Ni od jedne investicije u Kragujevcu ne odustajemo

Ekonomija Grad
  • Ni od jedne investicije ne odustajemo, bez obzira na sve krize i na sve što se dešava u Evropi i svetu, rekla je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, odgovarajući na pitanje novinara šta će biti sa planiranim investicijama u Kragujevcu.
  • Sve investicije u Kragujevcu idu. Za Univerzitetsko klinički centar u ovom trenutku se radi projektno tehnička dokumentacija, tenderi su u toku i to radimo zajedno sa Evropskom investicionom bankom. Od toga se ne odustaje bez obzira na sve krize i na sve što se dešava u Evropi i svetu, poručila je Brnabić. Sa našim kapitalnim investicijama nastavljamo. Radi se Klinički centar Vojvodine a sledeći koji počinjemo je UKC Kragujevac, rekla je i pojasnila da se sve odužilo, zbog procedura Evropske investicione banke. Prvo ide tender za izradu projektno tehničke dokumentacije, nakon toga sva odobrenja, pa potom tender za izvođača radova. Mi sve pratimo i sve ide, ali sporo. Volela bih da su naši partneri iz Evropske investicione banke nešto efikasniji. To je nešto o čemu stalno pričamo i trudimo se, rekla je premijerka Brnabić danas u Kragujevcu, da sve ide što brže može.
Fotografija: Lazar Novaković
Tagovi:

1 thoughts on “Ni od jedne investicije u Kragujevcu ne odustajemo

  1. Blago nama sa njima. Oni ne odustaju! Samo hoćemo li mi to da dočekano. Ona sigurno neće kao predsednica vlade. Svi planovi i obećanja su bez vremenske odredjenosti, a gde ih je bilo rokovi su odavno prošli. Naravno da njoj i ostalima to ne znači ništa. Imaju svoj plan, zaludjivanje gradjana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.