Nikola Dašić: Dobre ideje direktora Urakovića za uređenje bazena i Šumaričkog jezera

Grad

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić i novoizabrani direktor Sportsko-privrednog društva Radnički Bratislav Uraković obišli su danas otvorene i zatvoren bazen i razgovarali o trenutnom stanju ovih sportskih objekata ali i bliskim planovima za budućnost.

  • I direktor i ja smo sa svojim generacijama odrastali na ovom prostoru, pamtimo gradske bazene i dalje ih volimo onako kako smo ih voleli tad, zbog čega nam je žao što se sada nalaze u ovakvom stanju, kazao je gradonačelnik Dašić. Novi direktor Bata Uraković, predočio je dobre ideje za uređenje bazena i Šumaričkog jezera, što je mnogo važno za našu decu i mlade ljude, kako bi i oni ovo mesto poneli u dobrom sećanju. Direktor SPD Radnički je čovek sa puno energije i od njega imam velika očekivanja. Ceo grad vapi za kvalitetnim kadrovima koji nemaju potrebu da odsede svoju funkciju, već poziciju koriste kao trenutak kada nešto mogu da urade i vrate svom gradu. Nadam se da ćemo uspeti da isfinansiramo projekte i ideje koje smo čuli i uz ovakve ljude učinimo da ceo naš Kragujevac bude lepši, poručio je Dašić.

Pripreme za sledeću kupališnu sezonu počinju već od sutra, kazao je direktor SPD Radnički, Bratislav Uraković.

  • U razgovoru sa gradonačelnikom dogovoreno je da omiljeno mesto svih generacija, otvorene bazene, uredimo i Kragujevčanima vratimo bivši elitni objekat što će, nadam se, biti i u budućnosti. Kapaciteti zatvorenih bazena su prilično popunjeni i oni će se redovno održavati i sređivati a za uređenje Šumaričkog jezera u pripremi je, najavio je Uraković, idejni projekat.
Tagovi:

1 komentar

  1. Nemoj samo na facebooku…odradite nešto i stvarno. Samo foliranja i želja za samopromocijom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.