Nikola Dašić: Ljuti me i pomisao da u Srbiji još uvek postoji neko ko se politikom bavi kroz angažovanje kriminalnih grupa

Izbori 2022 Politika

Nakon što je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da je kriminalna organizacija na čijem je čelu crnogorski državljanin Radoje Zvicer, jedan od vođa „kavačkog klana“, planirala ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Srpske napredne stranke krenula su „pisma“ podrške.

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić na svom fejsbuk profilu napisao je:

  • U trenutku kada je naša zemlja jaka, uspešna i stabilna zahvaljujući neprekidnoj borbi predsednika Srbije Aleksandra Vučića protiv svakog oblika kriminala, to nekome ozbiljno smeta. Predsednik Vučić i njegova prorodica postali su meta. Uveren sam da se borba za razvijeniju Srbiju neće zaustaviti. Bez obzira na sve pretnje i udare, predsednik Srbije Aleksandar Vučić uz ogromnu podršku naroda istrajno nastavlja da vodi Srbiju napred.
    Ljuti me i pomisao da u Srbiji još uvek postoji neko ko se politikom bavi kroz angažovanje kriminalnih grupa i pojedinaca. Za takve umove nema pardona i očekujem da naše službe odrade svoj posao.
Tagovi:

2 komentara

  1. Treba misliti svojom glavom a ne ponavljati iste reči jurišnika SNS-a.Moramo se pogledati u oči i sutra u našem gradu.Ničija nije gorela do zore.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.