Nikola Dašić: Opozicija buni narod umesto da dođe kod mene

Grad Politika

Nikola Dašić, gradonačelnik Kragujevca, gostovao je na RT Kragujevac u emisiji “Epicentar”.

Novinar je konstatovao da nema prave opozicije u Skupštini grada, ali gradonačelnik se nije složio sa tim:

  • Ukazivanje na naše greške je konstantno, ali se pravi problem negde gde ne postoji i fabrikuje. Razumem i goste narodne poslanike koji za svaku Skupštinu hoće da smisle nešto novo i da prave neku feštu, ali ih pozivam da dođu kod mene, a ne da mi dovode neke mute ćute.

Dodao je i da on kao gradonačelnik nema sve odgovore za pitanja u vezi sa projektom Čista Srbija, već samo dokle se stiglo sa gradilištima u Kragujevcu.

  • Na protestu ispred Energetike bilo je 7-8 ljudi, a ostalo su bili politički aktivisti i novinari. Neko je otišao da buni narod. Razumem političku borbu dok ne ugrožava Kragujevac, dodao je između ostalog Dašić bez navođenja na koga konkretno misli.
Izvor: Ritam grada
Tagovi:

3 komentara

  1. A šta da rade opozicioni poslanici (ili odbornici) kod tebe? Pa ni ti nisi baš upućen u sva gradska dešavanja. Možda tvoji saradnici znaju gde škripi…ali neće da ti kažu. Možda i nemaš dobre saradnike, ali to ne vidiš (ili ne želiš da vidiš). Sve kritike su i te kako opravdane ali ti ne reaguješ. Ne mora neko da ti to govori u lice jer se tu ne radi o tvojim (ili njihovim) privatnim problemima ili nekim privatnim investicijama. Reč je o gradskim problemima i (ne)opravdanim gradskim investicionim ulaganjima, kao i raznoraznim poslovnim promašajima i malverzacijama tvojih (uglavnom) nekompetentnih saradnika. To je nešto što mora javno da se kaže da bi narod znao o čemu se radi, jer na kraju krajeva narod sve to i plaća. Treba konačno da počneš da se ponašaš kao domaćin u svojoj kući a ne kao slučajni gost. Nije ovo Dašiću neka nerazvijena opština sa juga Srbije, koju je i Bog zaboravio, već četvrti grad po veličini u državi. Grad koji ima svoju istoriju i tradiciju, i koji se brzo razvija bez obzira na mnoge strateške promašaje u poslednjih osam godina (koliko je SNS na vlasti).

  2. Kod vas nemogu da dodju ni vasi iz ljudi iz odbora Sns ,a kamoli iz drugih stranaka,svi znaju da forsirate određene mesne zajednice i svj znaju da ste nepristupačni kao i vasi najblizi saradnici …

  3. Buna protiv dahija. Jesi li na to mislio? Ti i tvoji stranački pajtosi ste tu dahije ili…šta?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.