Nikola Dašić u Upravnom odboru NALED-a

Društvo Ekonomija

Vladislav Cvetković, direktor za poslovno savetovanje u kompaniji „Prajsvoterhaus kupers“, novi je predsednik Upravnog odbora NALED-a, odlučeno je na konstitutivnoj sednici novog saziva, dok su potpredsednici Stanka Pejanović (Hisense Gorenje Europe)  kao predstavnik privrede, gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić iz reda lokalne samouprave i Tijana Gajić, direktorka Pexim fondacije, kao predstavnica civilnog sektora, navedeno je u saopštenju NALED-a.

Glavni zadatak novog Upravnog odbora biće strateško usmeravanje organizacije i sprovođenje reformskih prioriteta koje su izabrali članovi NALED-a za period 2021. do 2025. godine, ističe se u saopštenju i dodaje “da je najviše glasova, zajednica NALED-a dala reformama u oblasti zaštite životne sredine,  razvoju e-uprave, suzbijanju sive ekonomije i unapređenju zdravstvenog sistema,“

Tagovi:

1 komentar

  1. NALED je jedinstvena NVO, koja je uz svaku vladu, (partiju) koja je na vlasti, a istovremeno nije gadljiva ni na bilo koji privatni kapital. U toj kategoriji NVOa nema konkurenciju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.